Πολιτική
Δευτέρα, 30 Μαΐου 2005 19:29

Αντεγκλήσεις με αφορμή τα εγκαίνια Κέντρου Υγείας

«Ο κ. Καραμανλής εγκαινίασε σήμερα το Κέντρο Υγείας Βύρωνα http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/05/30/1055828.htm που όχι απλώς είναι έργο του ΠΑΣΟΚ, αλλά λειτουργεί ήδη από το Φεβρουάριο του 2004», κατήγγειλε ο υπεύθυνος του Τομέα Απασχόλησης, Κοινωνικών Υποθέσεων και Υγείας του Πολιτικού Συμβουλίου του ΠΑΣΟΚ, Ευάγγελος Βενιζέλος.

Ο κ. Βενιζέλος κατέκρινε επίσης την κυβέρνηση ότι «έχει ακινητοποιήσει την κατάσταση στο χώρο της πρωτοβάθμιας φροντίδας υγείας, καθώς ούτε τον σχετικό νόμο του ΠΑΣΟΚ προωθεί και εφαρμόζει, ούτε μία νέα ρύθμιση έφερε στη Βουλή για ψήφιση».

Απαντώντας, ο υπουργός Υγείας και Κοινωνικής Ασφάλισης Νικήτας Κακλαμάνης σημείωσε ότι «ο κ. Βενιζέλος, είτε από την ομιλία του Πρωθυπουργού, είτε από τους ίδιους του εργαζόμενους στο Κέντρο Υγείας, θα είχε πάρει απαντήσεις για όλα όσα αναφέρει στη μικροκομματική δήλωσή του.

Ελπίζω ότι στα επόμενα εγκαίνια, αυτά της Πολυκλινικής, θα βρει κάτι πιο αξιόπιστο να πει. Εξάλλου, οι πολίτες του Βύρωνα, με την πολυπληθή παρουσία τους, έδωσαν τη δική τους απάντηση».