Αθλητικά
Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2016 18:46

Μπαρτσελόνα: Ανανέωσε έως το 2019 ο Μασεράνο, ανακοίνωσε τον Γκόμες

«Κάτοικος» Βαρκελόνης θα παραμείνει έως το 2019 ο Χαβιέρ Μασεράνο, όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα.

«Κάτοικος» Βαρκελόνης θα παραμείνει έως το 2019 ο Χαβιέρ Μασεράνο, όπως ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα.

Πριν από μικρό χρονικό διάστημα ο Αργεντινός διεθνής κεντρικός αμυντικός βρέθηκε μία ανάσα από την έξοδό του με προορισμό το Τορίνο και την πρωταθλήτρια Γιουβέντους, ωστόσο, σήμερα επέκτεινε τη συνεργασία του με τους Καταλανούς έως το 2019.

Ο Μασεράνο, εφόσον ολοκληρώσει το νέο του συμβόλαιο θα γίνει ένα από τους πιο παλιούς σε χρονική διάρκεια παίκτες της «Μπαρτσα», καθώς εντάχθηκε στο δυναμικό της τη σεζόν 2010/2011. Στο διάστημα αυτό έχει πανηγυρίσει την κατάκτηση 16 τροπαίων, μεταξύ των οποίων δύο Champions League και τεσσάρων πρωταθλημάτων Ισπανίας.

Η πρωταθλήτρια Ισπανίας, παράλληλα, παρουσίασε σήμερα τον Αντρέ Γκόμες. Ο Πορτογάλος μεσοεπιθετικός, που έκανε εξαιρετικό EURO με την εθνική ομάδα της χώρας του και στέφθηκε πρωταθλητής Ευρώπης, υπέγραψε πενταετές συμβόλαιο συνεργασίας. 

Για να φύγει από τη Βαλένθια οι Καταλανοί πλήρωσαν 35 εκ. ευρώ στις «νυχτερίδες», ενώ το κόστος της μεταγραφής ενδέχεται να φτάσει τα 55 εκατ., εφόσον εκπληρωθούν συγκεκριμένοι στόχοι. Η ρήτρα αποδέσμευσης του Γκόμες ανέρχεται στα 100 εκατ. ευρώ.