Πολιτική
Πέμπτη, 21 Ιουνίου 2001 10:25

Καθοριστική η σημερινή συνεδρίαση του Ε.Γ. του ΠΑΣΟΚ

Καθοριστικής σημασίας θεωρείται η συνεδρίαση του Εκτελεστικού Γραφείου του ΠΑΣΟΚ, στις 12 η ώρα, υπό το βαρύ κλίμα που έχουν προκαλέσει τα αρνητικά στοιχεία της δημοσκόπησης της MRB για κόμμα, κυβέρνηση, αλλά και τον ίδιο τον πρωθυπουργό.

Ο Κώστας Σημίτης, έχει προϊδεάσει για ανοικτή πολιτική συζήτηση, καθώς βρίσκεται υπό πίεση για την ανάληψη κάποιων πρωτοβουλιών ή κινήσεων, προς αναζήτηση διεξόδου από την κρίση εμπιστοσύνης.

Με ισχυρή προσπάθεια, είναι απολύτως εφικτή η ανάκτηση του χαμένου εδάφους, που αποδίδεται στους λανθασμένους χειρισμούς του ασφαλιστικού, εκτιμά μέσω του ραδιοφωνικού σταθμού Flash 9,61 ο Νίκος Χριστοδουλάκης.

Για τη Νέα Δημοκρατία, ο υπουργός Ανάπτυξης τόνισε, πως επιχειρεί δια της σιωπής να εισπράξει την ευνοϊκή συγκυρία που προκύπτει από την δημοσκόπηση.

Για κίνδυνο εσωστρέφειας μίλησε στον σταθμό ο Χρήστος Πρωτόπαπας, ο οποίος τόνισε πως ένα έκτακτο συνέδριο δεν θα είχε κανένα νόημα. Κατά τον υφυπουργό Εργασίας, η λύση βρίσκεται στην κοινή προσπάθεια που πρέπει να κάνουν όλοι μαζί στο ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής τον πρωθυπουργό.