Πολιτική
Παρασκευή, 15 Ιουλίου 2016 23:48

Κυβέρνηση: Παρακολουθεί με ψυχραιμία τις εξελίξεις στην Τουρκία

Ενημέρωση από τον διοικητή της ΕΥΠ έλαβε στις 22.30 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σχετικά με την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία. Σύμφωνα με κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου, η κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις με προσοχή και ψυχραιμία. Έκτακτη σύσκεψη στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αντικείμενο τις εξελίξεις στην Τουρκία.

Ενημέρωση από τον διοικητή της ΕΥΠ έλαβε στις 22.30 ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, σχετικά με την απόπειρα πραξικοπήματος στην Τουρκία. Σύμφωνα με κύκλους του Μεγάρου Μαξίμου, η κυβέρνηση παρακολουθεί τις εξελίξεις με προσοχή και ψυχραιμία.

Κατά τους ίδιους κύκλους, ο κ. Τσίπρας ζήτησε από τον διοικητή της ΕΥΠ να ενημερώσει και τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκο Μητσοτάκη.

Ακολούθως, ο Πρωθυπουργός επικοινώνησε με τον υπουργό Εθνικής Άμυνας και τον αρχηγό ΓΕΕΘΑ.

Έκτακτη σύσκεψη λαμβάνει χώρα στο υπουργείο Προστασίας του Πολίτη με αντικείμενο τις εξελίξεις στην Τουρκία.

Ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη Νίκος Τόσκας κάλεσε τον αρχηγό της ελληνικής αστυνομίας αντιστράτηγο Κωνσταντίνο Τσουβάλα και όλους τους επιτελείς.

Σύμφωνα με πληροφορίες, σε αυτή τη φάση γίνεται αποτίμηση της κατάστασης προκειμένου να καθοριστούν και οι ενέργειες της ΕΛΑΣ αν χρειαστεί.