Πολιτική
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2016 14:19

Γ. Κουμουτσάκος για Β. Μεϊμαράκη: Η πόρτα του Κυρ. Μητσοτάκη είναι πάντα ανοιχτή

«Η πόρτα του προέδρου είναι πάντα ανοιχτή» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος για τον πρώην πρόεδρο Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

«Η πόρτα του προέδρου είναι πάντα ανοιχτή» υπογράμμισε ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Γιώργος Κουμουτσάκος για τον πρώην πρόεδρο Βαγγέλη Μεϊμαράκη.

Ερωτηθείς σχετικά κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών ανέφερε ότι ο κ. Μεϊμαράκης είναι πρώην πρόεδρος του κόμματος, εξέχον – κορυφαίο στέλεχος της παράταξής. «Έχει γνώση και μεγάλη εμπειρία. Και η άποψή του είναι πάντα σεβαστή και χρήσιμη».

Σημειώνεται ότι, ο πρώην πρόεδρος της Ν.Δ. σε συνέντευξή του στον ραδιοφωνικό σταθμό Real FM ανέφερε ότι από την ημέρα που ο Κυριάκος Μητσοτάκης εξελέγη επικεφαλής της παράταξης δεν έχουν συναντηθεί. 

Σχολιάζοντας δημοσιεύματα που αναφέρουν ότι ο νυν πρόεδρος κάνει ανοίγματα προς την πλευρά του, αλλά ο ίδιος δεν ανταποκρίνεται ο κ. Μεϊμαράκης είπε πως «κι εγώ τα διάβασα αυτά και πρέπει να σας πω ότι πράγματι ο κ. Μητσοτάκης με πήρε αρκετές φορές τηλέφωνο, την ίδια ημέρα, όμως που ήμουν στο Στρασβούργο και το ήξερε. Δεν μπόρεσα να απαντήσω. Δεν ήταν δηλαδή οκτώ τηλέφωνα σε οκτώ εβδομάδες, ήταν σε μία ημέρα 8 τηλέφωνα για να μην πω σε μία ώρα και ήταν η Πέμπτη πριν από το συνέδριο της Παρασκευής. Και όταν τον ξαναείδα του είπα ότι είδα το τηλέφωνο και ότι ευχαρίστως όποτε θέλει, είμαι στη διάθεσή του, αλίμονο. Αλλά να ξέρετε ότι από την ημέρα που εξελέγη, δηλαδή από τις 12 Γενάρη, 13, που τον είδα δεν τον έχω ξαναδεί».