Πολιτική
Πέμπτη, 09 Ιουνίου 2005 13:23

Γ. Βουλγαράκης: «Οι τρομοκράτες είναι στυγνοί εγκληματίες»

«Οι τρομοκράτες είναι στυγνοί εγκληματίες. Οι πράξεις τους δεν έχουν κανένα κοινωνικό έρεισμα. Οι υπηρεσίες ασφάλειας δουλεύουν συστηματικά και να είστε βέβαιοι ότι οι δράστες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».

Αυτό δηλωσε ο υπουργός Δημόσιας Τάξης, Γιώργος Βουλγαράκης, με αφορμή την ανάληψη της ευθύνης των βομβιστικών επιθέσεων στο υπουργείο Απασχόλησης και κατά κλούβας των ματ στην αερογέφυρα της οδού Πέτρου Ράλλη στο Ρουφ, από την οργάνωση «Επαναστατικός Αγώνας» http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/06/09/1059534.htm .

Αναλυτικά η δήλωση του κ. Βουλγαράκη: «Η χώρα μας είναι μια σύγχρονη δημοκρατική πολιτεία και διασφαλίζει σε απόλυτο βαθμό τις ελευθερίες και τα θεμελιώδη δικαιώματα των πολιτών. Η διαφορετική άποψη είναι το θεμέλιο της δημοκρατίας και σε καμία περίπτωση δεν μπορεί να αποτελέσει το άλλοθι για εγκληματικές ενέργειες. Οι τρομοκράτες είναι στυγνοί εγκληματίες. Οι πράξεις τους δεν έχουν κανένα κοινωνικό έρεισμα. Οι υπηρεσίες ασφάλειας δουλεύουν συστηματικά και να είστε βέβαιοι ότι οι δράστες θα οδηγηθούν στη δικαιοσύνη».