Αθλητικά
Τρίτη, 05 Ιουλίου 2016 19:44

Super League: Οι εταιρίες Deloitte και Price Waterhouse Coopers θα κάνουν μελέτες για αλλαγή του πρωταθλήματος

Το σημερινό διοικητικό συμβούλιο της Λίγκας δεν έλαβε απόφαση αναφορικά με τη μείωση των ομάδων στην κατηγορία, όπως έχει ζητήσει η NOVA, προκειμένου να γίνει ανταγωνιστικότερο το πρωτάθλημα.

Όπως ήταν αναμενόμενο, το σημερινό Δ.Σ. της Super League δεν άγγιξε καν το θέμα της μείωσης των ομάδων, όπως έχει ζητήσει η NOVA, προκειμένου να γίνει ελκυστικότερο το ποδοσφαιρικό προϊόν ανταγωνιστικότερο το πρωτάθλημα.

Το ζήτημα θα ανατεθεί στις εξειδικευμένες εταιρείες Deloitte και Price Waterhouse Coopers, οι οποίες θα προχωρήσουν στις σχετικές μελέτες και θα καταθέσουν τις προτάσεις τους αν απαιτείται μια διοργάνωση με λιγότερους (και πόσους) συλλόγους, προκειμένου να γίνει ανταγωνιστικότερη η διοργάνωση.

Όπως αποφασίστηκε, η κλήρωση για το πρόγραμμα της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 18 Ιουλίου στο αθλητικό κέντρο ΔΑΪΣ.

Την ίδια ημέρα θα έχει προηγηθεί Γενική Συνέλευση και Διοικητικό Συμβούλιο του συνεταιρισμού για την ανάδειξη του νέου προέδρου, αφού η θητεία του Γιώργου Μποροβήλου περατώθηκε και ο ίδιος δεν θα είναι υποψήφιος.