Πολιτιστικά
Σάββατο, 11 Ιουνίου 2016 09:10

Ανθρώπινα πορτρέτα από την ομάδα Phototopos του ΑΠΘ

Στο πλαίσιο εορτασμού των 90 χρόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και της Φοιτητικής Εβδομάδας, η φωτογραφική ομάδα Phototopos πραγματοποιεί έκθεση φωτογραφίας, με θέμα το ανθρώπινο πορτραίτο. Η έκθεση –που θα διαρκέσει έως τις 18 Ιουνίου- πραγματοποιείται στο φουαγιέ του Κτηρίου Διοίκησης του ΑΠΘ «Κ. Καραθεοδωρή».

Στο πλαίσιο εορτασμού των 90 χρόνων του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης (ΑΠΘ) και της Φοιτητικής Εβδομάδας, η φωτογραφική ομάδα Phototopos πραγματοποιεί έκθεση φωτογραφίας, με θέμα το ανθρώπινο πορτραίτο. Η έκθεση - που θα διαρκέσει έως τις 18 Ιουνίου - πραγματοποιείται στο φουαγιέ του Κτηρίου Διοίκησης του ΑΠΘ «Κ. Καραθεοδωρή».

Η ομάδα Phototopos δημιουργήθηκε πριν από τρία χρόνια, από μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΑΠΘ. Στο πλαίσιο των δραστηριοτήτων της ομάδας, πραγματοποιούνται μαθήματα φωτογραφίας από τον Καθηγητή του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ, Γιώργο Κατσάγγελο, στις εγκαταστάσεις του Εργαστηρίου Φωτογραφίας του Τμήματος Εικαστικών και Εφαρμοσμένων Τεχνών του ΑΠΘ στη Θέρμη, καθώς και παρουσιάσεις από φωτογράφους και εικαστικούς, αλλά και φωτογραφικές εξορμήσεις.

Στην έκθεση, συμμετέχουν τα μέλη της πανεπιστημιακής κοινότητας του ΑΠΘ: Αθανασιάδης Λουκάς, Αϊβαζίδης Κωνσταντίνος, Αλωπούδη Φωτεινή, Ζωγραφίδου Ζώζη, Καραμανλής Ξάνθιππος, Καραμπετάκης Νίκος, Καρατώλος Νίκος, Κατής Νίκος, Κατσάγγελος Γιώργος, Λάππα Νατάσα, Μπιτσιάδου Λένα, Μυλωνίδης Νικόλαος, Πανέρα Άλτα, Παντερής Μανώλης, Παπακώστας Ντίνος, Ραφτοπούλου Έλενα, Ροδοπαίος Νίκος, Σαμολαδά Μαρία και Τσιλιγκιρίδης Γιώργος.

Πληροφορίες

Αριστοτέλειο Πανεπιστήμιο Θεσσαλονίκης: Πανεπιστημιούπολη - Θεσσαλονίκη, τηλ.: 2310 996000.


naftemporiki.gr