Αθλητικά
Πέμπτη, 12 Μαΐου 2016 18:58

Super League: Χωρίς απόφαση για τις ημερομηνίες των πλέι οφ

Δεν κατέληξε σε απόφαση η σημερινή συνάντηση των ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, στη σύσκεψη που πραγματοποίησαν σήμερα.

Δεν κατέληξε σε απόφαση η σημερινή συνάντηση των ομάδων που μετέχουν στα πλέι οφ του πρωταθλήματος, στη σύσκεψη που πραγματοποίησαν σήμερα.

Η συνάντηση έγινε για να συζητηθεί το θέμα που έχει προκύψει με τις ημερομηνίες, μετά την απόφαση της ΕΠΟ να ορίσει τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας την Τρίτη 17 Μαΐου, επηρεάζοντας έτσι τη 2η και την 3η αγωνιστική.

Η ΑΕΚ αρνήθηκε να μετατοπιστεί χρονικά το παιχνίδι της Κυριακής με τον Πανιώνιο για το Σάββατο 14/5, προκειμένου να διεξαχθεί ο τελικός με τον Ολυμπιακό την Τρίτη.

Ο Παναθηναϊκός από την πλευρά του δεν θέλει επίσης να αλλάξουν οι ημερομηνίες των πλέι οφ και ζήτησε προσφυγή της Super League κατά της ΕΠΟ, ενώ και η πλευρά της Nova δεν επιθυμεί αλλαγή των προκαθορισμένων ημερομηνιών, απειλώντας με ενεργοποίηση των σχετικών ρητρών που προβλέπονται στα συμβόλαια.

Ως εκ τούτου η Λίγκα συγκάλεσε για αύριο έκτακτο Δ.Σ., με κύριο θέμα συζήτησης αυτό της διεξαγωγής του τελικού στο Κύπελλο.

«Ανακοινώνεται ότι την Παρασκευή 13/05/2016 στις 14:00 θα πραγματοποιηθεί Έκτακτο Διοικητικό Συμβούλιο στα γραφεία της Super League. Τα θέματα Ημερήσιας Διάταξης έχουν ως ακολούθως: 1. Λήψη αποφάσεων αναφορικά με το ζήτημα του προγράμματος των αγώνων Playoff σε σχέση με τις αποφάσεις Ε.Π.Ο. και Πολιτείας ως προς τη διεξαγωγή του Τελικού Αγώνα Κυπέλλου Ελλάδος. 2. Διάφορα» αναφέρει η ανακοίνωση.