Πολιτική
Πέμπτη, 07 Ιουλίου 2005 07:00

Πρόγνωση καιρού

Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας, στα ανατολικά και νότια, προβλέπει για σήμερα Πέμπτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν καταιγίδες, πιθανόν, κατά τόπους ισχυρές. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 16 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Τοπικές νεφώσεις, που στα βορειοδυτικά το απόγευμα, θα πυκνώσουν και είναι πιθανόν να σημειωθούν σποραδικές καταιγίδες. Ανεμοι: Ασθενείς και το απόγευμα βορειοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 17 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 18 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Δυτικοί νοτιοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Αίθριος καιρός. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς και στα νότια μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 20 έως 33 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Γενικά αίθριος καιρός. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 35 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Γενικά αίθριος καιρός και μόνο το απόγευμα θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες, κυρίως στα γύρω ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 20 έως 31 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Γενικά άιθριο καιρό, προβλέπει για αύριο, Παρασκευή, η ΕΜΥ. Τις απογευματινές όμως ώρες στα Ηπειρωτικά, θα αναπτυχθούν τοπικές νεφώσεις και θα εκδηλωθούν σποραδικές καταιγίδες στα βόρεια ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί ασθενείς και στα δυτικά και νότια πελάγη, μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.