Αθλητικά
Κυριακή, 24 Απριλίου 2016 16:10

Μπαρτσελόνα: Η «φονική τριπλέτα»... MSN ισοφάρισε το ρεκόρ των 122 γκολ!

Το ρεκόρ των 122 γκολ της περυσινής περιόδου ισοφάρισε η «φονική τριπλέτα» της Μπαρτσελόνα, Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ.

Το ρεκόρ των 122 γκολ της περυσινής περιόδου ισοφάρισε η «φονική τριπλέτα» της Μπαρτσελόνα, Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ.

Έχουν χαρακτηριστεί -και όχι άδικα- ως το κορυφαίο επιθετικό τρίο όλων των εποχών. Μέσι, Σουάρες και Νεϊμάρ εξακολουθούν να «φορτώνουν» τα αντίπαλα δίχτυα με πολλά γκολ, με πιο πρόσφατα τα 8 επί της Λα Κορούνια και τα 6 επί της Σπόρτινγκ Χιχό. Από τα 14 μάλιστα, συνολικά τέρματα, στα δύο τελευταία ματς της primera division, ο Λουίς Σουάρες πέτυχε τα 8!

Οι ΜSN με τα 12 γκολ στα παιχνίδια με Λα Κορούνια και Χιχόν ανέβηκαν από τα 110 στα 122 σε 58 παιχνίδια σε όλες τις διοργανώσεις, όσα ακριβώς πέτυχαν στη διάρκεια της περασμένης σεζόν. Όπως γίνεται αντιληπτό το απίθανο αυτό ρεκόρ θα κρατήσει μερικά 24ωρα ακόμη, καθώς η «Μπαρτσα» μπορεί να αποκλείστηκε στο Champions League, ωστόσο, έχει να δώσει άλλα 3 ματς στο πρωτάθλημα, ενώ θα παίξει και στον τελικό του copa del rey κόντρα στη Σεβίλλη.

Στα 4 παιχνίδια που απομένουν είναι αδύνατο να μη βρει δίχτυα κάποιος από την «φονική τριάδα» των Καταλανών. Ο Σουάρες μετράει ήδη 53 γκολ σε όλες τις διοργανώσεις και «οδηγεί την κούρσα», ο Μέσι ακολουθεί με 40, ενώ ο Νεϊμάρι έχει... μόλις 29.