Πολιτική
Δευτέρα, 18 Ιουλίου 2005 19:28

«Η κυβέρνηση παίρνει τις αναγκαίες αποφάσεις με γνώμονα το κοινωνικό όφελος»

«Είναι δικαίωμα του ΠΑΣΟΚ να αρνείται κάθε αλλαγή, να πολεμά κάθε μεταρρύθμιση. Οι πολίτες αξιολογούν την πολιτική επιλογή του ως απόφαση συντήρησης του χθες, ως συμβιβασμό με το λίγο και το μέτριο, ως αδυναμία αναμέτρησης με τα προβλήματα, τις στρεβλώσεις και τα συμφέροντα που καθηλώνουν τον Τόπο».

Την απάντηση αυτή έδωσε ο υπουργός Επικρατείας και κυβερνητικός εκπρόσωπος, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, στον εκπρόσωπο Τύπου του ΠΑΣΟΚ, Νίκο Αθανασάκη http://www.naftemporiki.gr/news/static/05/07/18/1072346.htm .

«Οι πάντες σήμερα συνομολογούν ότι για δυναμική και διατηρήσιμη ανάπτυξη, για πραγματικά ισχυρή και ανταγωνιστική Οικονομία, για διασφάλιση των υφιστάμενων και δημιουργία νέων θέσεων εργασίας δεν υπάρχει άλλος ασφαλής δρόμος, από αυτόν των αλλαγών και των μεταρρυθμίσεων.

Οι Ελληνίδες και οι Έλληνες, με την ψήφο τους στις 7 Μαρτίου 2004, έδειξαν και άνοιξαν πρώτοι αυτόν τον δρόμο. Η κυβέρνηση παίρνει τις αναγκαίες αποφάσεις, με γνώμονα το κοινωνικό όφελος», υπογράμμισε στη δήλωσή του ο κ. Ρουσόπουλος.