Πολιτική
Παρασκευή, 29 Ιουλίου 2005 19:09

Εγκαταλείπουν την Αθήνα οι αδειούχοι του Αυγούστου

Αρχισε από σήμερα το απόγευμα η έξοδος των αδειούχων του Αυγούστου.

Επί ποδός βρίσκεται η Τροχαία στα εθνικά οδικά δίκτυα για τη διευκόλυνση και την ασφάλεια των εκδρομέων, καθώς η κίνηση στις εξόδους και των δύο εθνικών οδών δικτύων είναι αυξημένη χωρίς πάντως, μέχρι στιγμής, να υπάρχουν ιδιαίτερα προβλήματα.

Την ίδια ώρα, το αδιαχώρητο επικρατεί στα λιμάνια του Πειραιά και της Ραφήνας, καθώς η πληρότητα των πλοίων να αγγίζει το 100%. Ένταση προκλήθηκε στο λιμάνι του Πειραιά από αγανακτισμένους επιβάτες που επρόκειτο να ταξιδέψουν με τα πλοία «Ρομίλντα» και «Ροδάνθη» για Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, καθώς τα δύο πλοία παρουσίασαν μηχανικές βλάβες και έμειναν δεμένα στο λιμάνι.

Σύμφωνα με την πλοιοκτήτρια εταιρεία, τα δύο πλοία δεν θα μπορέσουν να αποπλεύσουν για περίπου 15 ημέρες, μέχρι να αποκατασταθούν οι ζημιές. Όσοι έχουν εισιτήριο με τα εν λόγω πλοία μπορούν να επικοινωνούν με το τηλέφωνο 210 - 4582640 για να ενημερωθούν με ποιο πλοίο θα ταξιδέψουν.

Αυξημένη κίνηση παρουσιάζεται επίσης στους σταθμούς των υπεραστικών λεωφορείων, τον ΟΣΕ και το διεθνές αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος».