Αθλητικά
Κυριακή, 27 Μαρτίου 2016 18:03

Εθνική Ομάδα: Πρόβλημα με Πέτσο

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Θανάση Πέτσου στο μεθαυριανό φιλικό της εθνικής ομάδας με την Ισλανδία.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Θανάση Πέτσου στο μεθαυριανό φιλικό της εθνικής ομάδας με την Ισλανδία.

Ο μέσος της Ραπίντ Βιέννης αισθανόταν ενοχλήσεις στη μέση και το προπονητικό τιμ της γαλανόλευκης προτίμησε να μην τον επιβαρύνει. Ως εκ τούτου ο ποδοσφαιριστής δεν έλαβε μέρος στο σημερινό πρωινό πρόγραμμα κι έκανε ατομικό, ενώ συνεχίζει την αγωγή που υποβάλλεται το τελευταίο διάστημα λόγω του συγκεκριμένου προβλήματος που τον ταλαιπωρεί.

Η αυριανή προπόνηση θα δείξει εάν ο Πέτσος θα χρησιμοποιηθεί ή, όχι στο δεύτερο συνεχόμενο τεστ της εθνικής ομάδας στο Καραϊσκάκη, καθώς ο Μίχαελ Σκίμπε θα «τσεκάρει» την αγωνιστική του κατάσταση κι ανάλογα θα αποφασίσει για το αν θα τον υπολογίζει.

Ο Γερμανός ομοσπονδιακός προτίμησε να μην κάνει δίτερμα κι έδωσε ιδιαίτερη έμφαση στον τομέα της τακτικής. Ούτε και σήμερα δεν έδειξε τα πλάνα του για το αρχικό σχήμα, κάτι που θα γίνει 100% στην αυριανή προπόνηση, τελευταία πριν το φιλικό της 29ης Μαρτίου με τους Ισλανδούς, που προετοιμάζονται για την τελική φάση του Euro 2016.

Μετά την προπόνηση της Δευτέρας (θα ξεκινήσει στις 11 το πρωί) ο Σκίμπε θα κάνει δηλώσεις στους δημοσιογράφους για το φιλικό παιχνίδι με την Ισλανδία.