Αθλητικά
Τρίτη, 15 Μαρτίου 2016 20:09

Euroleague: Ούτε με Ζαλγκίρις ο Λοτζέσκι

Για άλλο ένα παιχνίδι στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ζήσει χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ιογενή λοίμωξη

Για άλλο ένα παιχνίδι στην Ευρωλίγκα ο Ολυμπιακός θα πρέπει να ζήσει χωρίς τον Ματ Λοτζέσκι, ο οποίος εξακολουθεί να ταλαιπωρείται από ιογενή λοίμωξη.

Η λοίμωξη είχε «χτυπήσει» τον Αμερικανό φόργουορντ στη σπλήνα και τον έχει κρατήσει εκτός των υποχρεώσεων της ομάδας του για περισσότερο από ένα μήνα, με τα γνωστά αποτελέσματα για τον Ολυμπιακό που στερείται τις υπηρεσίες του πιο αξιόπιστου σουτέρ του.

Ο Λοτζέσκι νιώθει κόπωση, έχει στομαχικές διαταραχές, ενώ  ταλαιπωρείται και από πυρετό, με συνέπεια να έχει χάσει βάρος και να αισθάνεται αδύναμος, άρα να μην μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του ούτε στον προσεχή αγώνα με τη Ζαλγκίρις Κάουνας.

Στόχος του Γιάννη Σφαιρόπουλου είναι, πλέον, να τον έχει στη διάθεσή του για το παιχνίδι με τη Ρεάλ Μαδρίτης στο ΣΕΦ, εφόσον βεβαίως οι εξετάσεις στις οποίες θα υποβληθεί την Παρασκευή (18/3) δείξουν ότι μπορεί να επανέλθει σε κανονικό ρυθμό με την υπόλοιπη ομάδα.