Αθλητικά
Τετάρτη, 09 Μαρτίου 2016 13:41

Champions League: Αγώνες χωρίς φαβορί σε Λονδίνο και Αγία Πετρούπολη

Ρεάλ Μαδρίτης και Βόλφσμπουργκ είναι οι πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τα επόμενα δύο εισιτήρια για την «οκτάδα» να βγαίνουν απόψε.

Ρεάλ Μαδρίτης και Βόλφσμπουργκ είναι οι πρώτες ομάδες που προκρίθηκαν στα προημιτελικά του Τσάμπιονς Λιγκ, με τα επόμενα δύο εισιτήρια για την «οκτάδα» να βγαίνουν απόψε.

Αν όμως οι χθεσινές αναμετρήσεις είχαν ξεκάθαρα φαβορί τους γηπεδούχους και τα προγνωστικά επαληθεύτηκαν, οι αποψινές αναμετρήσεις (Τσέλσι-Παρί Σ.Ζ., Ζενίτ-Μπενφίκα) δεν προσφέρονται για προγνωστικά, κι ας έχουν οι φιλοξενούμενοι ένα μικρό προβάδισμα.

Στο «Στάμφορντ Μπριτζ» η Τσέλσι περιμένει την Παρί Σεν Ζερμέν για να προσπαθήσει να ανατρέψει το εις βάρος της 1-2 από τη συνάντηση στο «Παρκ ντε Πρενς», με τις δύο σπουδαίες ομάδες να τίθενται αντιμέτωπες σε φάση νοκ άουτ αγώνων για τρίτη συνεχή περίοδο! 

Η ομάδα του Λοράν Μπλαν στοχεύει σε πρόκριση στα προημιτελικά για τέταρτη κατά σειρά χρονιά, με τον Γάλλο τεχνικό να μην υπολογίζει στον τιμωρημένο Οριέ και να έχει αμφίβολους Ματουϊντί και Βεράτι

Ο Γκούους Χίντινγκ, από την πλευρά του, δεν θα έχει στη διάθεσή του τον τραυματία Τέρι, μπορεί όμως να ποντάρει στους «ετοιμοπόλεμους», πλέον, Ντιέγκο Κόστα και Πέδρο

Το παιχνίδι στο Λονδίνο θα ξεκινήσει στις 21:45, ενώ εκείνο στο «Πετρόφσκι» της Αγίας Πετρούπολης στις 19:00. Η ομάδα του ιδιαίτερα φορμαρισμένου Κώστα Μήτρογλου έχει ένα θεωρητικό προβάδισμα μετά το 1-0 στο «Λουζ», όμως το σκορ δεν είναι σε καμία περίπτωση ασφαλές.

Ο Αντρέ Βίλας Μπόας δεν θα έχει στη διάθεσή του τους τιμωρημένους ΚρισίτοΧάβι Γκαρθία και τον τραυματία Φαϊζούλιν, ενώ οι Πορτογάλοι, που έχουν να προκριθούν στα προημιτελικά από το 2012, θα παραταχθούν χωρίς τους τιμωρημένους ΖαντρέΑλμέιδα και τους τραυματίες ΛουιζάοΛισάντρο Λόπες