Αθλητικά
Σάββατο, 05 Μαρτίου 2016 18:47

Μπάσκετ: Η συνέντευξη Τύπου εν όψει του τελικού στο Κύπελλο Ελλάδας

Το Κύπελλο Ελλάδας ολοκληρώνεται την Κυριακή με τον τελικό της διοργάνωσης, που φέρει αντίπαλους στο ΟΑΚΑ στις 17:30 τον Παναθηναϊκό και την ομάδα - έκπληξη της φετινής χρονιάς, Φάρο Κερατσινίου.

Το Κύπελλο Ελλάδας ολοκληρώνεται την Κυριακή με τον τελικό της διοργάνωσης, που φέρει αντίπαλους στο ΟΑΚΑ στις 17:30 τον Παναθηναϊκό και την ομάδα - έκπληξη της φετινής χρονιάς, Φάρο Κερατσινίου.

Στη συνέντευξη Τύπου των φιναλίστ άπαντες εστίασαν στο επίτευγμα του συλλόγου της Α2, με τον προπονητή του Παναθηναϊκού, Σάσα Τζόρτζεβιτς, να δηλώνει πως «είναι το πιο σημαντικό παιχνίδι μας μέχρι τώρα. Συγχαρητήρια στον Φάρο, άξιζε να φτάσει εδώ και μπράβο για την προσπάθειά του. Έχει δείξει τις δυνατότητες του. Πρέπει να αποτελεί παράδειγμα για όλους ο Φάρος. Είμαστε κουρασμένοι από το παιχνίδι με την Μάλαγα, αλλά θα πρέπει να δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».

O αρχηγός του Παναθηναϊκού, Δημήτρης Διαμαντίδης, τόνισε ότι «για μας κρίνεται ο πρώτος τίτλος της χρονιάς. Ο αντίπαλος έχει πετύχει σημαντικές νίκες, έχοντας κερδίσει ομάδες πρώτης κατηγορίας. Δεν έχουμε πολλά να πούμε. Πρέπει να παρουσιαστούμε συγκεντρωμένοι στο ματς. Εύχομαι να γίνει ένας ωραίος τελικός και να έρθει ο κόσμος να απολαύσει το μπάσκετ. Δεν το σκέφτομαι πως θα είναι ο τελευταίος μου τελικός στο Κύπελλο, σκέφτομαι μόνο το να πάρουμε την νίκη».

Ο προπονητής του Φάρου Κερατσινίου, Ανδρέας Πολέμης, υπογράμμισε: «Έχουμε δώσει αγώνα για να βρεθεί η ομάδα εδώ. Ζούμε το όνειρο μας, καταφέραμε να φτάσουμε εδώ με μεγάλη προσπάθεια. Θέλουμε να ζήσουμε την στιγμή, να είμαστε ανταγωνιστικοί και να δείξουμε πως ο Φάρος έφτασε εδώ δίκαια. Το κίνητρο είναι το ίδιο που βρήκαμε παίζοντας στο Κύπελλο. Κάθε παιχνίδι το βλέπαμε διαφορετικά. Ο Παναθηναϊκός είναι η πιο δυνατή ομάδα που αντιμετωπίζουμε. Έχουμε λίγες πιθανότητες, αλλά θέλουμε να τις παίξουμε μέσα στο γήπεδο και να δείξουμε πως φτάσαμε τυχαία εδώ».

Ο αρχηγός του Φάρου Κερατσινίου, Ανδρέας Παπαδόπουλος, είπε: «Είμαστε περήφανοι που είμαστε εδώ, που θα αγωνιστούμε σε έναν τελικό για το Κύπελλο. Είναι μία ιστορική στιγμή για την ομάδα. Εκμεταλλευτήκαμε την έδρα μας και ζούμε το όνειρο μας. Δεν είναι τυχαία η παρουσία μας».