Αθλητικά
Παρασκευή, 04 Μαρτίου 2016 00:35

Τζόρτζεβιτς: Ήμασταν έτοιμοι...

Την προσήλωση των παικτών του στο πλάνο που είχε ετοιμάσει για τον αγώνα με τη Μάλαγα εξήρε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, μετά την εύκολη νίκη στην Ανδαλουσία.

Την προσήλωση των παικτών του στο πλάνο που είχε ετοιμάσει για τον αγώνα με τη Μάλαγα εξήρε ο προπονητής του Παναθηναϊκού, Αλεξάντερ Τζόρτζεβιτς, μετά την εύκολη νίκη στην Ανδαλουσία.

«Από το πρώτο ως το τελευταίο λεπτό είχαμε σταθερότητα, κι αυτό ήταν πολύ σημαντικό. Ξέραμε ότι η Μάλαγα παίζει δυνατά και προσπαθεί να τρέξει αλλά ήμασταν έτοιμοι να τους αντιμετωπίσουμε και πήραμε μια πολύ σημαντική νίκη» τόνισε ο Σέρβος τεχνικός.

«Ήμασταν συνεπείς από την αρχή μέχρι το τέλος. Ξέραμε ότι η Ουνικάχα είχε κάποιες απώλειες, ωστόσο ακόμα και με τραυματίες ξέραμε πως έχουν σπουδαίους παίκτες. Πιστεύω ότι ελέγξαμε τα ριμπάουντ, που είναι το δυνατό τους κομμάτι. Πετυχαίνουν πολλούς πόντους από δεύτερες ευκαιρίες» συνέχισε ο Τζόρτζεβιτς.

«Παίξαμε καλή άμυνα ειδικά στις δύο πρώτες περιόδους. Είμαι ικανοποιημένος με τη νίκη, τώρα να δούμε τη συνέχεια. Όπως λέω, το επόμενο παιχνίδι είναι και το πιο σημαντικό. Έχουμε μπροστά μας τον τελικό του Κυπέλλου και ύστερα ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα στο Βελιγράδι» συμπλήρωσε.

Ο Έλιοτ Ουίλιαμς τόνισε ότι «είχαμε προετοιμαστεί κατάλληλα και αξίζουν συγχαρητήρια στο προπονητικό τιμ για τη δουλειά του. Στην άμυνα καταφέραμε να τους περιορίσουμε, ενώ στην επίθεση κυκλοφορήσαμε καλά τη μπάλα και πήραμε μια σημαντική νίκη».

Ο Σάσα Πάβλοβιτς, που έκανε πολύ καλό παιχνίδι, επισήμανε πως «παίζουμε όλο και καλύτερα αλλά πιστεύω ότι μπορούμε ακόμα καλύτερα. Το επίπεδο της ομάδας μπορεί να ανέβει κι άλλο. Παίξαμε καλή άμυνα, είχαμε λύσεις στην επίθεση και δεν αφήσαμε τη Μάλαγα να μας απειλήσει»

Όσο για την επιλογή του προπονητή του να τον χρησιμοποιεί μόνο στην Ευρωλίγκα; «Ό,τι θέλει ο κόουτς... Εγώ θα προσπαθώ στο 100% για να το καταφέρω. Θα κάνω ό,τι χρειάζεται. Είμαι επαγγελματίας και θέλω να βοηθήσω την ομάδα για να φτάσει στους στόχους της»