Αθλητικά
Πέμπτη, 03 Μαρτίου 2016 00:54

Τούντορ: Κάποιος αποφάσισε να παίξει με τις ζωές μας

Οι αποφάσεις του διαιτητή Ανδρέα Παππά μονοπώλησαν τα λεγόμενα του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

Οι αποφάσεις του διαιτητή Ανδρέα Παππά μονοπώλησαν τα λεγόμενα του προπονητή του ΠΑΟΚ, Ιγκόρ Τούντορ, στη συνέντευξη Τύπου που ακολούθησε το ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, που δεν ολοκληρώθηκε ποτέ.

«Πριν το ματς αστειεύτηκα με το γεγονός ότι δεν θέλαμε να έχουμε έναν διαιτητή σαν αυτόν στο ματς του Ολυμπιακού με την Άντερλεχτ. Εκανα λάθος, ίσως να ήταν καλύτερο να έχουμε εκείνον και όχι αυτόν που είχαμε σήμερα. Δεν έχει να κάνει με το πέναλτι, ούτε με αυτό που έγινε από το πρώτο λεπτό» είπε ο Κροάτης.

«Έχει να κάνει με το ότι κάποιος έχει αποφάσισε να παίξει με τις ζωές μας. Γιατί και η δική μου ζωή ανήκει στο ποδόσφαιρο αλλά και των οπαδών. Και μετά μερικοί λένε γιατί έγινε αυτό. Δεν ξέρω πόσοι τραυματίες υπάρχουν γιατί ένας αποφάσισε πως θα το παίξει Θεός και να κάνει πλάκα με εμάς και τον κόσμο» πρόσθεσε ο Τούντορ.

«Δεν ξέρω πόσοι είναι τραυματίες. Δεν έχουν δικαίωμα να μας τα κάνουν αυτά. Κάνουν πλάκα μαζί μας. Αυτό που έγινε σήμερα είναι ένα αστείο. Μπορείς να έχεις καλύτερους παίκτες αλλά δεν υπάρχει λόγος να γίνει όλο αυτό. Οι δύο ομάδες προσπάθησαν. Δεν νιώθω ηττημένος σήμερα αλλά πιο πολύ κερδισμένος» συμπλήρωσε.

Ακολούθως, ο τεχνικός του ΠΑΟΚ μίλησε για:

Την απειλή του Ιβάν Σαββίδη ότι ο ΠΑΟΚ δεν θα παίξει στη ρεβάνς αν δεν ξαναγίνει ο αγώνας: «Δεν ξέρω τι έγινε. Δεν θέλω να μιλήσω παραπάνω. Όλα όσα έγιναν, είναι ήδη πολλά".

Την αντίδραση του Μακ: «Με την αντίδραση του Μακ δεν συμφωνώ, αλλά μπορώ να την κατανοήσω. Από αυτά που έγιναν θα βγούμε πιο δυνατό και θα μας βοηθήσει αυτή η εμπειρία».

Τις χειρονομίες του προς τον Μάρκο Σίλβα: «Δεν μου άρεσε που δέχτηκε αυτό το αντικείμενο. Τον έβλεπα να διαμαρτύρεται για τις αποφάσεις του διαιτητή. Δεν ήξερα τι να κάνω, να γελάσω ή να θυμώσω και κατέληξα να είμαι πολύ θυμωμένος».