Αθλητικά
Τετάρτη, 24 Αυγούστου 2005 13:23

Τα διεθνή ΜΜΕ για την πρόκριση του Παναθηναϊκού

Uefa.com: «Μια κεφαλιά του Ηλία Κώτσιου έξι λεπτά πριν από το τέλος της παράτασης ολοκλήρωσης μια εκπληκτική ανατροπή του σκορ του πρώτου αγώνα και έδωσε στον Παναθηναϊκό το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League.

Reuters: «Το γκολ του Κώτσιου στα τελευταία λεπτά της παράτασης ολοκλήρωσε μια απίστευτη ανατροπή για τον Παναθηναϊκό που τσέκαρε το εισιτήριό του για τη φάση των ομίλων του Champions League».

Goal.com: «Θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί το μότο του ΝΒΑ, “I lone this game”. Σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι και μπροστά σε 65 χιλιάδες κόσμο που βρέθηκε στο Ολυμπιακό στάδιο της Αθήνας ο Παναθηναϊκός κέρδισε με 4-1 τη Βίσλα Κρακοβίας στην παράταση και προκρίθηκε στους ομίλους του Champions League».

Gazzetta dello Sport: «Η τελευταία χρονικά ομάδα που εξασφάλισε την πρόκριση στους ομίλους του Champions League ήταν ο Παναθηναϊκός του Αλμπέρτο Μαλεζάνι. Η ελληνική ομάδα ισοφάρισε στην κανονική διάρκεια το 3-1 του πρώτου αγώνα και στην παράταση πήρε την πρόκριση με το γκολ του Ηλία Κώτσιου».

Πολωνία

Przeglad Sporetowy : «Έχασαν τον παράδεισο, Δράμα στην Αθήνα»

Gazeta Wyborcza: «Τραγωδία στην Αθήνα - Η απώλεια των ονείρων για τη Βίσλα. Έχασαν τη μεγάλη ευκαιρία, Οι παίκτες του Παναθηναϊκού πανηγυρίζουν τη μεγάλη πρόκριση. Καταστροφή. Η Βίσλα ήταν τόσο κοντά».

Fakt: «Το όνειρό μας ήταν τόσο κοντά αλλά στο τέλος χτύπησε η κατάρα».