Αθλητικά
Δευτέρα, 29 Αυγούστου 2005 19:39

Συγνώμη Νασίφ Μόρις στον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς

Ο αμυντικός του Παναθηναϊκού, Νασίφ Μόρις, απολογήθηκε σήμερα για την πρωτοφανή ενέργειά του, να χτυπήσει εν ψυχρώ τον Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς και στη συνέχεια να πετάξει τη φανέλα του στον διαιτητή, μετά το δεύτερο γκολ του Ολυμπιακού στο χθεσινό ντέρμπι των «αιωνίων».

Μέσω της προσωπικής του ιστοσελίδας, ο αμυντικός του Παναθηναϊκού ζήτησε συγνώμη από τον αρχηγό των «ερυθρόλευκων» και υποσχέθηκε να μην επαναλάβει ανάλογη ενέργεια.

«Αισθάνομαι την ανάγκη να ζητήσω συγνώμη για τη συμπεριφορά μου στο χθεσινό ντέρμπυ, από τον συνάδελφο μου Πρέντραγκ Τζόρτζεβιτς, από τους συμπαίκτες μου και τον προπονητή μου, από τη διοίκηση της ομάδας και πάνω από όλα από τον κόσμο του Παναθηναϊκού, αλλά και όλους τους φίλαθλους. Θέλω να ξεκαθαρίσω ότι δεν είχα καμία πρόθεση να προσβάλλω τον διαιτητή κ. Μπριάκο. Έχω επίγνωση του πόσο βαριά είναι η φανέλα του Παναθηναϊκού και υπόσχομαι όσον καιρό θα την φοράω, θα την τιμώ. Τέλος, θέλω να τονίσω ότι στο μέλλον δεν πρόκειται για οποιονδήποτε λόγο να δώσω την παραμικρή αφορμή για παρόμοιου είδους σχόλια ως προς το πρόσωπο μου και θα ξανακάνω περήφανους, την οικογένεια μου, τους ανθρώπους της ομάδας μου, τους οπαδούς του Παναθηναϊκού και όλους αυτούς που με αγαπούν και με στηρίζουν», αναφέρει στη σχετική ανακοίνωση.

Ωστοσο η τιμωρία που θα επιβληθεί στον αμυντικό του Παναθηναϊκού αναμένεται να είναι βαριά - μέχρι και οκτώ αγωνιστικές (τέσσερις για την ενέργειά του και για την απευθείας κόκκινη και τέσσερις για δυσφήμηση του αθλήματος.

Εν τω μεταξύ ,παρά τις περί του αντιθέτου δηλώσεις του προέδρου της ΕΠΑΕ Αλέξανδρου Λυκουρέζου (ο οποίος έκανε λόγο για λάθη του διαιτητή Μπριάκου), ο παρατηρητής του αγώνα, Σπύρος Παπαδάκος (Λακωνίας), βαθμολογεί τον κ. Μπριάκο με 8 στην έκθεσή του, χαρακτηρίζοντας καλή τη διαιτησία του. Παράλληλα, ο παρατηρητής διαιτησίας βαθμολόγησε τους βοηθούς του Μπριάκου, Δάλλα και Λιόλιο, με 8 και 9 αντίστοιχα.