Αθλητικά
Σάββατο, 06 Φεβρουαρίου 2016 21:53

Βόλεϊ: «Έλαμψαν» Άρης και Ηρακλής

Δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, οι Άρης και Ηρακλής, σημείωσαν τις πιο μεγάλες -όσο και αναπάντεχες- νίκες στα αποψινά παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών.

Δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης, οι Άρης και Ηρακλής, σημείωσαν τις πιο μεγάλες -όσο και αναπάντεχες- νίκες στα αποψινά παιχνίδια της 16ης αγωνιστικής στην Α1 Ανδρών.

Πραγματοποιώντας την καλύτερη εμφάνιση για τη φετινή περίοδο και με πρωταγωνιστές τους Τζελάτι και Παπαϊακώβου, οι «κίτρινοι» επικράτησαν του Φοίνικα Σύρου 3-0 και πήραν τρεις υπερπολύτιμους βαθμούς στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

Οι Κυκλαδίτες έχασαν για τέταρτη φορά φέτος εκτός έδρας και έμειναν 6 βαθμούς μακριά από τον πρωτοπόρο Ολυμπιακό, που παρά την απώλεια ενός σετ νίκησε εύκολα την Παναχαϊκή στην Πάτρα με 3-1 και περιμένει το αποτέλεσμα στο παιχνίδι της Λαμίας με την Κηφισιά, τη Δευτέρα, για να μάθει αν θα βρεθεί στο +6 και από την ομάδα των βορείων προαστίων.

Στο Βραχάτι ο Ηρακλής επανέλαβε την επιτυχία στο Λιγκ Καπ επί του Παμβοχαϊκού, νίκησε τον Παμβοχαϊκό και στην έδρα του με το ίδιο σκορ (3-1) σε μια κρίσιμη περίοδο που αναζητά βαθμούς για την παραμονή του και ελπίζει... 

Με πρώτο σκόρερ τον Παλέντζα ο «Γηραιός» πλησίασε πια στους 2 βαθμούς την Παναχαϊκή και στους 3 τον Άρη, ενώ άβολα νιώθει πια και η Ορεστιάδα, που ηττήθηκε νωρίτερα σήμερα στην Κυψέλη από τον Παναθηναϊκό με 0-3.

Οι Ακρίτες, λόγω της γαστρεντερίτιδας που έπληξε σχεδόν όλους τους βασικούς παίκτες τους, αγωνίστηκαν με την ομάδα των νέων τους. Μεταξύ των πιτσιρικάδων που πήραν το βάπτισμα του πυρός στην αθλητική καριέρα τους και ο 14χρονος Παναγιώτης Μποζίδης, γιος του πρώην διεθνή πασαδόρου, Θοδωρή Μποζίδη

Στο πλαίσιο της 16ης ημέρας στην Α1 Γυναικών σήμερα διεξήχθη μόνο ένα παιχνίδι. Ο Πανναξιακός επικράτησε στη Θεσσαλονίκη με 3-0 του Αίαντα Ευόσμου και έκανε ακόμη ένα βήμα για να εξασφαλίσει (τουλάχιστον) την τέταρτη θέση.