Αθλητικά
Παρασκευή, 05 Φεβρουαρίου 2016 00:50

Πόλο: Επίδειξη δύναμης με Ότερ ο Ολυμπιακός

Ο αγώνας με την αγγλική Ότερ ήταν μιας πρώτης τάξης... προπόνηση για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, που συνέτριψε την αντίπαλό της με 27-5 στο Πόρτο, στην πρεμιέρα των προκριματικών της Ευρωλίγκας ξεκινώντας με το «δεξί» την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της.

Ο αγώνας με την αγγλική Ότερ ήταν μιας πρώτης τάξης... προπόνηση για τη γυναικεία ομάδα του Ολυμπιακού, που συνέτριψε την αντίπαλό της με 27-5 στο Πόρτο, στην πρεμιέρα των προκριματικών της Ευρωλίγκας, ξεκινώντας με το «δεξί» την προσπάθεια υπεράσπισης του τίτλου της.

Οι «ερυθρόλευκες» άρχισαν μάλλον υπεροπτικά στον αγώνα και η λήξη της πρώτης περιόδου τις βρήκε προηγούμενες με το «φτωχό» 4-2. Στη συνέχεια όμως τα κορίτσια του Χάρη Παυλίδη έπαιξαν σαν πρωταθλήτριες Ευρώπης και με επιμέρους σκορ 9-0, 7-1 και 7-2 στα οκτάλεπτα που ακολούθησαν έφτασαν σε ένα θριαμβευτικό φινάλε.

Την Παρασκευή το μεσημέρι (12:00) οι «ερυθρόλευκες» θα αντιμετωπίσουν την ιταλική Πάντοβα και το βράδυ (20:30) της ίδιας ημέρας θα παίξουν με τη Βουλιαγμένη στον ελληνικό «εμφύλιο».

Τα γκολ του Ολυμπιακού σημείωσαν οι, Αβραμίδου 5, Έγκενς 5, Ελευθερία Πλευρίτου 4, Έμολο 4, Ασημάκη 3, Μαργαρίτα Πλευρίτου 2, Τετζαλίδου 2, Μπιανκόνι και Ελευθεριάδου.