Αθλητικά
Κυριακή, 31 Ιανουαρίου 2016 15:31

ΠΑΟΚ: Κοντά στην... έξοδο ο Τούντορ

Η «περίοδος χάριτος» εξαντλήθηκε προς τον Ιγκόρ Τούντορ και ο Κροάτης μόνο με θαύμα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Η «περίοδος χάριτος» εξαντλήθηκε προς τον Ιγκόρ Τούντορ και ο Κροάτης μόνο με θαύμα θα παραμείνει στην τεχνική ηγεσία του ΠΑΟΚ.

Από το πρωί της Κυριακής συνεδριάζει το διοικητικό συμβούλιο της ΠΑΕ παρόντος του μεγαλομετόχου, Ιβάν Σαββίδη. Το κλίμα για τον προπονητή του «δικεφάλου» είναι πάρα πολύ βαρύ, μετά τη νέα απώλεια βαθμών στο χθεσινό παιχνίδια με τον Ατρόμητο (1-1) λκαι σε συνδυασμό με τη μέτρια πορεία της ομάδας στο πρωτάθλημα, το πιθανότερο είναι πως οι Θεσσαλονικείς θα διακόψουν τη συνεργασία τους μαζί του.

Ακούγεται ήδη το όνομα του Βλάντα Ίβιτς ως πιθανότερο να αντικαταστήσει τον Τούντορ, αλλά προς το παρόν δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα. Η ουσία είναι πως ακόμη και ο Ιβάν Σαββίδης δεν εμπιστεύεται, πλέον, τον 38χρονο τεχνικό κι αυτό σημαίνει πως πολύ δύσκολα θα συνεχίσει στα καθήκοντά του.

Στη διάρκεια του συμβουλίου, μάλιστα, ο ιδιοκτήτης του συλλόγου έδωσε εντολή να αποβληθεί δια βίου από τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας ο οπαδός που πέταξε το αντικείμενο και τραυματίστηκε ο Νίκος Λαζαρίδης, μετά τη λήξη του χθεσινού αγώνα στην Τούμπα ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και στον Ατρόμητο.