Αθλητικά
Παρασκευή, 29 Ιανουαρίου 2016 19:32

Παναθηναϊκός: «Πράσινος» ο Χέινς

Σε συμφωνία με την Σάσαρι για την απόκτηση του Μαρκίζ Χέινς έφτασε ο Παναθηναϊκός.

Σε συμφωνία με την Σάσαρι για την απόκτηση του Μαρκίζ Χέινς έφτασε ο Παναθηναϊκός.

Η πρώτη προσθήκη των «πρασίνων» ενόψει της συνέχειας σε Euroleague και Ελλάδα είναι γεγονός. Μετά από αρκετές ώρες διαπραγματεύσεων, η διοίκηση του «τριφυλλιού» τα βρήκε σε όλα με τους ανθρώπους της ιταλικής ομάδας και ο 30χρονος Αμερικανός πόιντ γκαρντ αναμένεται την ερχόμενη Δευτέρα στην Αθήνα για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο.

Το ευτύχημα για τους ανθρώπους της αθηναϊκής ΚΑΕ είναι πως ο Χέινς διαθέτει γεωργιανό διαβατήριο, κάτι που σημαίνει ότι δεν καταλαμβάνει θέση ξένου στο πράσινο ρόστερ κι αυτό δίνει τη δυνατότητα στους διοικούντες να προχωρήσουν απερίσπαστοι για την απόκτηση ενός ψηλού που πιθανότατα θα είναι Αμερικανός.

Ο Χέινς θα παίξει για τελευταία φορά με την Σάσαρι το μεσημέρι της Κυριακής κόντρα στην Πρίντιζι και την επόμενη μέρα θα πάρει το αεροπλάνο με προορισμό την Αθήνα.

Την τρέχουσα περίοδο ο Αμερικανός έχει στο πρωτάθλημα Ιταλίας 13.6 πόντους και 4.4 ασίστ κατά μέσο όρο, στην πρώτη φάση της Ευρωλίγκας είχε 13 πόντους ανά ματς, ενώ στο Eurocup που μετέχει πλέον η Σάσαρι, κατέγραψε 15 πόντους κατά μέσο όρο, έχοντας σταθερά ψηλά ποσοστά στα τρίποντα (κοντά στο 50%).