Πολιτική
Παρασκευή, 09 Σεπτεμβρίου 2005 15:11

Αλλαγές σε δρομολόγια του Μετρό και του Προαστιακού

Λόγω εκτέλεσης έργων του ΟΣΕ στη γραμμή του Προαστιακού Σιδηροδρόμου στο τμήμα Δουκίσσης Πλακεντίας – Αεροδρόμιο, από τη Δευτέρα 12 Σεπτεμβρίου 2005 έως την ολοκλήρωση των εργασιών, τα δρομολόγια του Μετρό της Αθήνας από και προς το αεροδρόμιο διαμορφώνονται ως εξής:

- Το πρώτο πρωινό δρομολόγιο από Μοναστηράκι προς Αεροδρόμιο θα ξεκινά κανονικά στις 5:51

- Το πρώτο πρωινό δρομολόγιο από Δουκ. Πλακεντίας προς Αεροδρόμιο θα ξεκινά στις 6:01

- Το πρώτο πρωινό δρομολόγιο από Αεροδρόμιο προς Μοναστηράκι θα ξεκινά κανονικά στις 6:30

- Το τελευταίο δρομολόγιο από Μοναστηράκι προς Αεροδρόμιο θα ξεκινά στις 19:21

- Το τελευταίο δρομολόγιο από Αεροδρόμιο προς Μοναστηράκι θα ξεκινά στις 20:30

Σε αλλαγή δρομολογίων της θα προβεί και η Προαστιακός Α.Ε. λόγω των παραπάνω εργασιών προσαρμόζοντας παράλληλα το ωράριο λειτουργίας της στα προβλεπόμενα χρονικά όρια του προγραμματισμού εκτέλεσης των εργασιών.

Σύμφωνα με το νέο χρονοδιάγραμμα, ο Προαστιακός θα εκτελεί δρομολόγια από τις 06:00 έως τις 21:00. Συγκεκριμένα, από το Σταθμό Αθηνών (Λαρίσης) ο πρώτος συρμός με προορισμό το Διεθνές Αεροδρόμιο θα αναχωρεί στις 06:06 και ο τελευταίος στις 19:36. Από το Διεθνές Αεροδρόμιο ο πρώτος συρμός με προορισμό το Σταθμό Λαρίσης θα αναχωρεί στις 07:20 και ο τελευταίος στις 20:20.

Καθώς οι εργασίες επηρεάζουν και ενδιάμεσα δρομολόγια, το επιβατικό κοινό παρακαλείται να απευθύνεται στο τηλεφωνικό κέντρο εξυπηρέτησης πελατών του Προαστιακού (210 5272000), στο προσωπικό των σταθμών ή να ελέγχει την ιστοσελίδα της εταιρείας (www.proastiakos.gr ) για την ακριβή του ενημέρωση.