Αθλητικά
Παρασκευή, 15 Ιανουαρίου 2016 12:36

Κλήρωση Κυπέλλου: Οι πρώτες αντιδράσεις των ομάδων

Ήταν λογικό οι εκπρόσωποι των - θεωρητικά - φαβορί  να έμειναν ικανοποιημένοι από την κλήρωση, μιας και οι ομάδες τους έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου.

Ήταν λογικό οι εκπρόσωποι των - θεωρητικά - φαβορί  να έμειναν ικανοποιημένοι από την κλήρωση, μιας και οι ομάδες τους έχουν το προβάδισμα για την πρόκριση στους ημιτελικούς του Κυπέλλου.

Ο νομικός εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Λάμπρος Μπίρδας, τόνισε μεταξύ άλλων: «Η κλήρωση ήταν καλή, αλλά ο '' καθρέφτης '' είναι το γήπεδο. Ήμασταν θετικοί στο αίτημα του Παναθηναϊκού για το κύρος της διαδικασίας, καθώς δεν θα ήταν άσχημο να συμμετέχουν και οι εκπρόσωποι των ομάδων. Το θεωρώ ιδιαιτέρως σοβαρό και θα έπρεπε να γίνει αποδεκτό. Ο ΠΑΟΚ θα στηρίξει ξανά ένα ανάλογο αίτημα του Παναθηναϊκού, εάν και εφόσον κατατεθεί. Στόχος μας παραμένει η κατάκτηση του τροπαίου».

Ο αντιπρόεδρος του Παναθηναϊκού, Βασίλης Κωνσταντίνου, σχολίασε μετά την κλήρωση: «Θα την χαρακτήριζα ευχάριστη για εμάς. Απέναντί μας θα βρεθεί μία πολύ καλή ομάδα και ο καλύτερος θα περάσει στην επόμενη φάση. Στόχος του Παναθηναϊκού είναι η κατάκτηση του Κυπέλλου, όπως έγινε πριν από δύο χρόνια», είπε ενώ αναφερόμενος στο αίτημα της ΠΑΕ τόνισε: «Έπρεπε να γίνει δεκτό. Τοποθετηθήκαμε επί του θέματος και θέλαμε κάτι καινούργιο στη διαδικασία. Θέλαμε οι εκπρόσωποι των ομάδων να τραβήξουν το δικό τους μπαλάκι και να γίνει έτσι η κλήρωση. Ήταν μία κλήρωση ήρεμη, ήσυχη και τώρα περιμένουμε να γίνουν καλά παιχνίδια. Σκοπεύουμε να επαναφέρουμε το αίτημά μας στην επόμενη κλήρωση της διοργάνωσης».

Ο πρόεδρος του Αστέρα Τρίπολης, Δημήτρης Μποροβήλος, ανέφερε: «Στη διαδικασία συμμετείχαν ομάδες της Super League και πιστεύω ότι θα γίνουν καλοί αγώνες. Στόχος του Αστέρα είναι η κατάκτηση του Κυπέλου. Το αίτημα που κατατέθηκε ήταν αδιάφορο για μας. Αν αποφασίζαμε οι εκπρόσωποι, τότε θα το αποδεχόμασταν.»

Ο εκπρόσωπος του Ηρακλή, κ. Στράτζαλης, επισήμανε: «Οι αντίπαλοι είναι ισάξιοι και θεωρώ καλή την κλήρωση για εμάς. Άλλωστε, δεν περιμέναμε κάτι καλύτερο ή χειρότερο. Πάμε για την πρόκριση, αφού πιστεύουμε στην ομάδα μας. Κρίμα που δεν κληρωθήκαμε με τον ΠΑΟΚ, αλλά δεν πειράζει. Έπρεπε να τραβήξει ο κάθε εκπρόσωπος μπαλάκια. Όμως αυτό έπρεπε να συμβεί από το ξεκίνημα και όχι τώρα.»

Όπως και οι προλαλήσαντες, έτσι και ο Βασίλης Μπέτσης, που εκπροσώπησε τον Ατρόμητο, έθεσε ως στόχο της ομάδας του την κατάκτηση του Κυπέλλου: «Κανείς δε γνωρίζει τι θα γίνει στα δύο παιχνίδια. Εμείς έχουμε πει πως στόχος μας είναι το Κύπελλο. Το έχουμε αποδείξει στην πρόσφατη ιστορία μας που φτάσαμε δύο φορές στον τελικό, ότι στόχος μας είναι αυτός. Έχουμε εμπιστοσύνη στην επιτροπή του Κυπέλλου».

Ο εκπρόωπος του Ολυμπιακού, κ. Αγραφιώτης αποχώρησε χωρίς να κάνει καμία δήλωση.