Πολιτική
Παρασκευή, 16 Σεπτεμβρίου 2005 11:29

Την 70ή ΔΕΘ θα επισκεφθεί ο Γιώργος Παπανδρέου

Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Γιώργος Παπανδρέου, θα επισκεφθεί, το Σαββατοκύριακο, την 70ή Διεθνή Εκθεση Θεσσαλονίκης, κλείνοντας «τον κύκλο των επισκέψεων» των πολιτικών αρχηγών.

Ο κ. Παπανδρέου θα φτάσει στις 4 το απόγευμα του Σαββάτου στο αεροδρόμιο «Μακεδονία» της Θεσσαλονίκης, όπου μέλη και φίλοι του κόμματός του ετοιμάζουν μαζική υποδοχή και θα τους απευθύνει σύντομο χαιρετισμό.

Στις 8.30 το βράδυ, θα μιλήσει σε δείπνο, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» της ΔΕΘ, στο οποίο έχουν προσκληθεί εκπρόσωποι των παραγωγικών τάξεων, άνθρωποι του πνεύματος και του πολιτισμού, καθώς και εκπρόσωποι δεκαπενταμελών μαθητικών συμβουλίων.

Αμέσως μετά θα μεταβεί στο δημοτικό αναψυκτήριο Νεάπολης (πρώην στρατόπεδο Στρεμπενιώτη), σε εκδήλωση της Νεολαίας ΠΑΣΟΚ.

Την Κυριακή, ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ θα συναντηθεί, στις 10.30 το πρωί, με τις διοικήσεις των δύο εταιρειών της ΔΕΘ, στις 11.00 με εκπροσώπους των εργαζομένων και - στη συνέχεια - θα ξεναγηθεί σε περίπτερα.

Στη 1 μετά το μεσημέρι, εξάλλου, θα δώσει «εφ'όλης της ύλης» συνέντευξη Τύπου, στο συνεδριακό κέντρο «Ι. Βελλίδης» και στις 3 το απόγευμα θα γευματίσει με κομματικά στελέχη στο ξενοδοχείο «Μακεδονία Παλάς».

Τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ θα συνοδεύουν στη Θεσσαλονίκη η γραμματέας του Εθνικού Συμβουλίου, Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου, μέλη του Πολιτικού Συμβουλίου (Νίκος Αθανασάκης, Ευάγγελος Βενιζέλος, Μαρία Δαμανάκη, ¶ννα Διαμαντοπούλου, Θεόδωρος Πάγκαλος, Βάσω Παπανδρέου, Χρήστος Παπουτσής, Κώστας Σκανδαλίδης, Ροβέρτος Σπυρόπουλος, Θανάσης Τσούρας), ο γραμματέας της Κ.Ο. , Δημήτρης Ρέππας, ο αντιπρόεδρος της βουλής, Φίλιππος Πετσάλνικος και ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος, Χάρης Καστανίδης.

ΠΗΓΗ: Αθηναϊκό Πρακτορείο Ειδήσεων