Αθλητικά
Τετάρτη, 06 Ιανουαρίου 2016 22:44

EuroCup: Υποκλίθηκε στη Βαλένθια ο ΠΑΟΚ

Ο ΠΑΟΚ είχε εξαρχής δύσκολη αποστολή απέναντι στην εξαιρετική φέτος Βαλένθια, όπως αποτυπώθηκε άλλωσε στο τελικό 62-78, σκορ με το οποίο ο «Δικέφαλος» ηττήθηκε στην Ισπανία από τις «νυχτερίδες», στην πρεμιέρα της φάσης των «32» στο EuroCup.

Ο ΠΑΟΚ είχε εξαρχής δύσκολη αποστολή απέναντι στην εξαιρετική φέτος Βαλένθια, όπως αποτυπώθηκε άλωσε στο τελικό 62-78, σκορ με το οποίο ο «Δικέφαλος» ηττήθηκε στην Ισπανία από τις «νυχτερίδες», στην πρεμιέρα της φάσης των «32» στο EuroCup.

Οι παίκτες του Σούλη Μαρκόπουλου έμειναν στο παιχνίδι μόνο στο πρώτο ημίχρονο, όταν με καλή άμυνα αλλά όχι ανάλογες επιθετικές επιδόσεις ακολούθησαν τους γηπεδούχους σε απόσταση 5 πόντων (29-34).

Το έργο της μακεδονικής ομάδας δυσχέρανε η απουσία του Βασιλειάδη, που δεν έπαιξε λόγω ενοχλήσεων στο πέλμα, με αποτέλεσμα να λείψει το μακρινό σουτ και η Βαλένθια να φτάσει εν τέλει άνετα στη νίκη.

Από τον ΠΑΟΚ ξεχώρισε ο Ντούβνιακ που σκόραρε 14 πόντους, ενώ για τη Βαλένθια πρώτοι σκόρερ ήταν οι Ντούμπλιεβιτς και Σίκμα με 12 και 11 πόντους, αντίστοιχα.