Πολιτική
Παρασκευή, 23 Σεπτεμβρίου 2005 07:00

Πρόγνωση καιρού

Τοπικές βροχές και καταιγίδες, προβλέπει για σήμερα Παρασκευή, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτικά

* Μακεδονία, Θράκη: Τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι βορειοανατολικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 13 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Τοπικές νεφώσεις με σποραδικές βροχές και καταιγίδες. Ανεμοι: Ασθενείς και τοπικά στο Ιόνιο βορειοδυτικοί μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 15 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Νεφώσεις, με παροδικές βροχές ή καταιγίδες. Ανεμοι: Μεταβλητοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις με βροχή ή καταιγίδα, κυρίως στις Κυκλάδες τις πρωϊνές ώρες. Ανεμοι: Δυτικοί βορειοδυτικοί ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 20 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Παροδικές νεφώσεις με βροχή ή καταιγίδα. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 19 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Παροδικές νεφώσεις με βροχή ή καταιγίδα, κυρίως από το μεσημέρι. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Τοπικές νεφώσεις με πιθανότητα βροχών ή καταιγίδων. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 23 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις με βροχές και τοπικές καταιγίδες, προβλέπει αρχικά για αύριο Σάββατο η ΕΜΥ. Σταδιακά όμως, ο καιρός από τα δυτικά προς τα ανατολικά θα παρουσιάσει βελτίωση. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.

Την Κυριακή

Λίγες νεφώσεις, οι οποίες το απόγευμα στα Ηπειρωτικά θα πυκνώσουν και υπάρχει πιθανότητα να εκδηλωθούν σποραδικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις ασθενείς και στο Αιγαίο μέτριοι. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία, ως προς τις μέγιστες τιμές της.