Πολιτική
Τρίτη, 27 Σεπτεμβρίου 2005 07:00

Πρόγνωση καιρού

Τοπικές βροχές και καταιγίδες το απόγευμα στα Ηπειρωτικά, προβλέπει για σήμερα Τρίτη η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Παροδικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές ή καταιγίδες μικρής διάρκειας, κυρίως το απόγευμα. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 11 έως 26 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις, που πρόσκαιρα θα πυκνώσουν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες, κυρίως στα Ηπειρωτικά το απόγευμα. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 13 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές ή καταιγίδες μικρής διάρκειας. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 14 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι και από αργά το απόγευμα στα ανατολικά, τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 19 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια, τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός, μετά το μεσημέρι όμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και είναι πιθανόν να εκδηλωθεί βροχή ή καταιγίδα μικρής διάρκειας, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 17 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Παροδικές νεφώσεις με πιθανότητα πρόσκαιρης βροχής ή καταιγίδας, κυρίως το απόγευμα στα ορεινά. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 15 έως 24 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Παροδικές νεφώσεις, με σποραδικές βροχές και καταιγίδες στα Ηπειρωτικά και πιθανώς στο Αιγαίο, προβλέπει για αύριο Τετάρτη, η ΕΜΥ. Από αργά το απόγευμα όμως ο καιρός θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο, τοπικά ισχυροί. Η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογη μεταβολή.