Πολιτική
Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2005 07:00

Πρόγνωση καιρού

Kαταιγίδες στα κεντρικά και βόρεια, προβλέπει για σήμερα Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Νεφώσεις με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα. Το βράδυ, ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 13 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Νεφώσεις, με τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα στα Ηπειρωτικά. Το βράδυ ο καιρός θα βελτιωθεί. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, που γρήγορα θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν τοπικές βροχές και καταιγίδες, κυρίως το απόγευμα. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς μέχρι μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 15 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι και στα ανατολικά τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 18 έως 28 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις, που στα βόρεια θα είναι αυξημένες. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και στα νότια τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 18 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά αίθριος καιρός. Το μεσημέρι και το απόγευμα θα αναπτυχθούν νεφώσεις και θα εκδηλωθεί βροχή ή καταιγίδα, κυρίως στα βόρεια. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς και στα ανατολικά βόρειοι μέχρι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 27 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Νεφώσεις με βροχή ή καταιγίδα, κυρίως το απόγευμα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 16 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες τοπικές νεφώσεις, προβλέπει για αύριο Πέμπτη η ΕΜΥ. Το πρωΐ, θα σημειωθούν τοπικές ομίχλες. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι βορειοδυτικοί, στα δυτικά ασθενείς, στα ανατολικά μέτριοι και στο Νοτιοανατολικό Αιγαίο τοπικά ισχυροί με εξασθένηση το βράδυ. Μικρή άνοδο θα σημειώσει η θερμοκρασία, ως προς τις μέγιστες τιμές της.