Αθλητικά
Τρίτη, 24 Νοεμβρίου 2015 20:51

Βόλεϊ: Ο Κριστόφ ανέλαβε την Ορεστιάδα

Μετά τους Νίκι Ζελιάσκοφ (ΠΑΟΚ) και Πέτιο Ντραγκίεφ (Λαμία), ο Πλάμεν Κριστόφ είναι από σήμερα ο τρίτος Βούλγαρος προπονητής σε πάγκο ομάδας της Α1 Ανδρών.

Μετά τους Νίκι Ζελιάσκοφ (ΠΑΟΚ) και Πέτιο Ντραγκίεφ (Λαμία), ο Πλάμεν Κριστόφ είναι από σήμερα ο τρίτος Βούλγαρος προπονητής σε πάγκο ομάδας της Α1 Ανδρών.

Η Ορεστιάδα ανακοίνωσε απόψε τη συνεργασία μαζί του, με διαφορά μερικών ωρών από τη Λαμία που νωρίτερα σήμερα είχε κοινοποιήσει την πρόσληψη του Ντραγκίεφ.

Η ομάδα της Θράκης έλυσε τη συνεργασία με τον Σουηδό Γιόχαν Ίσακσον, που δεν είχε να επιδείξει ούτε μία νίκη σε τέσσερις αγώνες. Ο Κριστόφ θα κάνει ντεμπούτο αύριο, στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Παναθηναϊκό.  

H ανακοίνωση: 

«Παρελθόν αποτελεί από το τιμόνι του Αθλητικού Ομίλου Ορεστιάδας από σήμερα ο Σουηδός τεχνικός Γιόχαν Ισακσον. Η διοίκηση των ΄΄πράσινων΄΄ οδηγήθηκε σε αυτή την απόφαση, αφού ο Σουηδός μέχρι και σήμερα δεν κατάφερε να φέρει καμία νίκη στην ομάδα, βάζοντάς τη ΄΄με την πλάτη στον τοίχο΄΄ στο βαθμολογικό πίνακα της Volley League. 

Μάλιστα στην τελευταία εντός έδρας ήττα της ομάδας απέναντι στον, θεωρητικά κατώτερο, Ηρακλή ο πρόεδρος του ΤΑΑ, Βασίλης Γκιζάνης, είχε ανακοινώσει άμεσες αλλαγές στην ομάδα, αφού η αγωνιστική της πορεία πήγαινε από το κακό στο χειρότερο.

Νέος προπονητής της Ορεστιάδας ανέλαβε εσπευσμένα ο Βούλγαρος Πλάμεν Κριστόφ, ο οποίος και θα την οδηγήσει την Τετάρτη απέναντι στον Παναθηναϊκό στο ΄΄Νίκος Σαμαράς΄΄. 

Ο Πλάμεν Κριστόφ είχε αναλάβει πέρυσι την ΑΕΚ για περίπου ένα μήνα και την εγκατέλειψε στη συνέχεια, καθώς τα προβλήματα την περυσινής ΑΕΚ δεν είχαν τέλος, με αποκορύφωμα τον υποβιβασμό στην Α2».