Πολιτιστικά
Δευτέρα, 23 Νοεμβρίου 2015 16:45

Η Jennifer Lopez «έκλεψε» την παράσταση στα American Music Awards

Η Jennifer Lopez, έκλεψε την παράσταση στα «American Music Awards», τα οποία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στο Microsoft Theater.

Η Αμερικανίδα ηθοποιός, τραγουδίστρια, στιχουργός, συνθέτρια, σχεδιάστρια μόδας και χορεύτρια,  Jennifer Lopez, έκλεψε την παράσταση στα «American Music Awards», τα οποία πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Κυριακής στο Λος Άντζελες και συγκεκριμένα στο Microsoft Theater.

Στην 43η τελετή «των American Music Awards», η 46χρονη Lopez ανέλαβε για πρώτη φορά χρέη παρουσιάστριας σε τελετή απονομής βραβείων.

Μεγάλοι νικητές της βραδιάς αναδείχθηκαν οι One Direction που απέσπασαν το βραβείο του καλλιτέχνη της χρονιάς, ενώ ξεχώρισαν και οι Taylor Swift (που δεν ήταν εκεί),  Nicki Minaj και Τhe Weeknd  που κυριάρχησαν στις σημαντικότερες κατηγορίες.

Στη σκηνή ανέβηκαν για να ερμηνεύσουν επιτυχίες τους - μεταξύ άλλων -  οι Gwen Stefani, Ariana Grande, Carrie Underwood, 5 Seconds Of Summer, Justin Bieber, Walk The Moon, Coldplay, Selena Gomez, Nick Jonas, ενώ το θερμό χειροκρότημα του κοινού απέσπασε το  ντουέτο της  Alanis Morissette με τη Demi Lovato, που τραγούδησαν την επιτυχία της πρώτης από το 1995, «You Oughta Know».

Αναφορά στη «Μαύρη Παρασκευή» του Παρισιού έγινε από τον Jared Leto, ο οποίος προλόγισε την  Celine Dion που ερμήνευσε το εμβληματικό κομμάτι της Edith Piaf, «Hymne à L’ Amour» μπροστά σε εικόνες από την πληγωμένη Πόλη του Φωτός,  αφιερώνοντας το τραγούδι στα θύματα της τραγωδίας.

Ο 43χρονος Leto  θυμήθηκε την ημέρα που το συγκρότημά του, «30 Seconds to Mars», έπαιξε ζωντανά στο «Bataclan», λέγοντας πως σε κάθε γωνιά του κόσμου - από τη Συρία μέχρι την Αμερική και από το Παρίσι μέχρι το Λος Άντζελες -, ο κάθε άνθρωπος είναι υποψήφιο θύμα ενός κόσμου που έχει χάσει το μέτρο.


Οι νικητές αναλυτικά

Καλλιτέχνης της χρονιάς
One Direction

Νέος καλλιτέχνης της χρονιάς
Sam Hun

Τραγούδι της χρονιάς
Taylor Swift - «Blank Space»

Συνεργασία της χρονιάς
Jack U & Justin Bieber - «Where Are U Now»

Αγαπημένος άντρας ερμηνευτής (Pop / Rock)
Εd Sheeran

Αγαπημένη γυναίκα ερμηνεύτρια (Pop / Rock)
Ariana Grande

Αγαπημένο συγκρότημα (Pop / Rock)
One Direction

Αγαπημένο άλμπουμ (Pop / Rock)
Taylor Swift - «1989»

Αγαπημένος καλλιτέχνης (Hip-Hop)
Nicki Minaj

Αγαπημένο άλμπουμ (Hip-Hop)
Nicki Minaj - «The Pinkprint»

Αγαπημένος ερμηνευτής (R&B / Soul)
The Weeknd

Αγαπημένη ερμηνεύτρια (R&B / Soul)
Rihanna

Αγαπημένο άλμπουμ (R&B / Soul)
Τhe Weeknd - «Beauty Behind the Madness».

naftemporiki.gr