Αθλητικά
Τρίτη, 10 Νοεμβρίου 2015 22:34

Πάρντο: Δουλεύω πολύ στην Ευρώπη για να αρπάξω την ευκαιρία

Την ιδανική χρονιά στην καριέρα του διανύει φέτος ο Φελίπε Πάρντο, αφού το ένα ευχάριστο γεγονός ακολουθεί το άλλο.

Την ιδανική χρονιά στην καριέρα του διανύει φέτος ο Φελίπε Πάρντο, αφού το ένα ευχάριστο γεγονός ακολουθεί το άλλο.

Από την Μπράγκα ο Κολομβιανός εξτρέμ μεταγράφηκε στον Ολυμπιακό, παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ όπου μετρά ήδη τρία γκολ, ενώ κλήθηκε (πρώτη φορά) στην Εθνική ομάδα της πατρίδας του από τον Χοσέ Πέκερμαν, για τον αγώνα με τη Χιλή.

Ο άσος του Ολυμπιακού ενσωματώθηκε ύστερα από ταξίδι διάρκειας περίπου μίας ημέρας (23 ώρες) στην αποστολή του αντιπροσωπευτικού συγκροτήματος, δήλωσε ενθουσιασμένος για την εξέλιξη και υπογράμμισε ότι θα κάνει τα πάντα για να αρπάξει την ευκαιρία που του δίνεται.

«Είμαι χαρούμενος γιατί έχω δουλέψει πολύ όλα αυτά τα χρόνια στην Ευρώπη. Από τότε που πήγα για πρώτη φορά στην Ευρώπη, παίζω στα άκρα. Ο Πορτογάλος προπονητής που έχω στον Ολυμπιακό με ήξερε από την Μπράγκα» δήλωσε ο παίκτης στα ΜΜΕ της Κολομβίας.

Όσο για τα οφέλη που αποκόμισε παίζοντας στην Ευρώπη; «Περισσότερη εμπειρία, ευφυΐα και ωριμότητα. Το πιο σημαντικό όμως είναι ότι έχω γίνει καλύτερος ως άνθρωπος, που αυτό είναι πολύ σημαντικό στο ποδόσφαιρο. Το ήξερα πως με παρακολουθούσαν από την Εθνική ομάδα. Το θέμα είναι να δουλέψω σκληρά και να πιάσω την ευκαιρία».