Πολιτική
Παρασκευή, 14 Οκτωβρίου 2005 16:39

Στις ΗΠΑ από αύριο ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης

Για τις Ηνωμένες Πολιτείες της Αμερικής αναχωρεί αύριο ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, Δημήτρης Αβραμόπουλος, ως επίσημος προσκεκλημένος του «Conde Nast Traveler», του μεγαλύτερου ταξιδιωτικού αμερικανικού περιοδικού.

Την Κυριακή 16 Οκτωβρίου, ο κ. Αβραμόπουλος θα είναι ο κεντρικός ομιλητής σε ημερίδα που διοργανώνει το αμερικανικό περιοδικό στο Ξενοδοχείο Pierre, παρουσία σημαντικών αμερικανών δημοσιογράφων του τομέα του τουρισμού και των ταξιδιών, των μεγαλύτερων tour operators της Αμερικής και κορυφαίων παραγόντων του διεθνούς επιχειρηματικού-επενδυτικού τουριστικού κόσμου.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο υπουργός Τουριστικής Ανάπτυξης, ο οποίος θα συνοδεύεται στο ταξίδι του από τον Πρόεδρο του ΕΟΤ κ. Αριστείδη Καλογερόπουλο-Στράτη, θα είναι το τιμώμενο πρόσωπο σε δείπνο, που παραθέτει το Conde Nast.

Τη Δευτέρα 17 Οκτωβρίου ο κ. Αβραμόπουλος θα παραλάβει κατά τη διάρκεια της ειδικής εκδήλωσης «Readers Choice Awards», το βραβείο για το δημοφιλέστερο τουριστικό προορισμό για τους Αμερικανούς, που φέτος είναι η Ελλάδα και ειδικότερα το νησί της Μυκόνου. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Metropolitan Museum of Art της Νέας Υόρκης.