Πολιτική
Δευτέρα, 17 Οκτωβρίου 2005 07:00

Πρόγνωση καιρού

Θερμοκρασίες σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα, κυρίως στην Ανατολική και Βόρεια Ελλάδα, προβλέπει για σήμερα, Δευτέρα, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Παροδικές νεφώσεις. Μικρή πιθανότητα ασθνεών βροχών κατά τόπους. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 4 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Λίγες νεφώσεις. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοανατολικοί μέτριοι και στο Ιόνιο τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 6 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, παροδικά αυξημένες. Ανεμοι: Βόρειοι μέτριοι και το πρωΐ τοπικά ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 6 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Τοπικές νεφώσεις, με μικρή πιθανότητα ασθενών βροχών. Ανεμοι: Βόρειοι βορειοδυτικοί μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 15 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες νεφώσεις, τοπικά αυξημένες στα βόρεια, όπου είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχές. Ανεμοι: Βορειοδυτικοί μέτριοι και στα νότια ισχυροί Θερμοκρασία: Από 14 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Αρχικά λίγες νεφώσεις, που αργότερα, πρόσκαιρα, θα αυξηθούν. Οι άνεμοι θα πνέουν βόρειοι μέτριοι. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 13 έως 19 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις. Οι άνεμοι θα πνέουν βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα ισχυροί. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 17 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Λίγες νεφώσεις, στο Βόρειο Ιόνιο, την Ηπειρο και τη Δυτική Στερεά, προβλέπει για αύριο, Τρίτη, η ΕΜΥ. Στην υπόλοιπη χώρα, προβλέπονται παροδικές νεφώσεις, με τοπικές βροχές μικρής διάρκειας. Από το απόγευμα όμως και από τα δυτικά, ο καιρός βαθμιαία θα βελτιωθεί. Οι άνεμοι θα πνέουν από βόρειες διευθύνσεις μέτριοι και στο Αιγαίο, αργότερα, τοπικά ισχυροί. Σε χαμηλά, για την εποχή, επίπεδα, θα κυμανθεί η θερμοκρασία.