Αθλητικά
Κυριακή, 01 Νοεμβρίου 2015 09:14

Μπάσκετ: Με Κολοσσό στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός

Τον Κολοσσό Ρόδου αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (17:00) ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Τον Κολοσσό Ρόδου αντιμετωπίζει σήμερα το απόγευμα (17:00) ο Παναθηναϊκός στο ΟΑΚΑ, στο πλαίσιο της 4ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Αλεξάνταρ Τζόρτζεβιτς προέρχεται από τη βαριά ήττα στη Βαρκελώνη για την Ευρωλίγκα, αλλά στο ελληνικό πρωτάθλημα η κατάσταση είναι διαφορετική και οι «πράσινοι» είναι σαφέστατα το φαβορί απέναντι στο σύλλογο από το «σμαραγδένιο νησί».

Ο Βλάντο Γιάνκοβιτς επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων μετά το πρόβλημα στη μέση του και θα είναι στη διάθεση του προπονητή του, όχι όμως και ο Τζέιμς Γκιστ, ο οποίος υπέστη θλάση στον οπίσθιο μηριαίο δικέφαλο εναντίον της Μπαρτσελόνα και δεν υπολογίζεται από τον Σέρβο προπονητή.

Ο Όγκνιεν Κούζμιτς ακολούθησε μέρος του κανονικού προγράμματος στην προπόνηση του Σαββάτου, όμως δεν είναι απόλυτα έτοιμος και επειδή ακολουθεί το ταξίδι στην Πολωνία για τον αγώνα με τη Ζιελόνα Γκόρα, κατά πάσα πιθανότητα ο διεθνής σέντερ θα προφυλαχθεί, που σημαίνει ότι θα πάρει περισσότερο χρόνο συμμετοχής ο Γιώργος Παπαγιάννης.

Οι «θαλασσί» από την πλευρά τους έχουν κάνει καλό ξεκίνημα, μετρούν δύο νίκες σε τρεις αγώνες αφού μετά την ήττα της πρεμιέρας από τον πρωταθλητή Ολυμπιακό νίκησαν εύκολα το Ρέθυμνο εντός και τον Απόλλωνα Πάτρας στην αχαϊκή πρωτεύουσα, ενώ θα παίξουν χωρίς άγχος στο Ολυμπιακό Στάδιο, αφού δεν έχουν απολύτως τίποτα να χάσουν.