Αθλητικά
Τρίτη, 27 Οκτωβρίου 2015 18:54

NBA: Οι Μπακς ενεργοποίησαν τον τέταρτο χρόνο στο συμβόλαιο του Αντετοκούνμπο

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει δώσει στο Μιλγουόκι ούτε τα μισά από εκείνα που μπορεί βάσει του πολύπλευρου ταλέντου του, γι΄ αυτό τα "ελάφια" φρόντισαν να διασφαλίσουν την παρουσία του για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη, ενεργοποιώντας τη ρήτρα για το τέταρτο έτος του συμβολαίου του.

 

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο δεν έχει δώσει στο Μιλγουόκι ούτε τα μισά από εκείνα που μπορεί βάσει του πολύπλευρου ταλέντου του, γι΄ αυτό τα "ελάφια" φρόντισαν να διασφαλίσουν την παρουσία του για τουλάχιστον δύο χρόνια ακόμη, ενεργοποιώντας τη ρήτρα για το τέταρτο έτος του συμβολαίου του.

Αυτό σημαίνει ότι ο πολυσύνθετος Έλληνας φόργουορντ θα παραμείνει στην πόλη του Ουισκόνσιν έως και την περίοδο 2016-2017, με εγγυημένο τον τέταρτο χρόνο του συμβολαίου του, ενώ το καλοκαίρι του 2016 θα μπορέσει να διαπραγματευθεί την επέκτασή του πέραν του 2017.

Αν η διοίκηση των Μπακς και ο Αντετοκούνμπο δεν συμφωνήσουν τότε ο αθλητής θα μπει σε καθεστώς restricted free agent το καλοκαίρι του 2017, δηλαδή θα μπορεί πια να διαπραγματευθεί ελεύθερα τη μεταγραφή του σε άλλη ομάδα του επαγγελματικού πρωταθλήματος των ΗΠΑ.