Αθλητικά
Σάββατο, 24 Οκτωβρίου 2015 18:56

Αγγλία: Νέα ήττα της Τσέλσι

Η... κατηφόρα της Τσέλσι στην Premier League δεν έχει τέλος.

Η... κατηφόρα της Τσέλσι στην Premier League δεν έχει τέλος.

Η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο γνώρισε την 5η της ήττα στο πρωτάθλημα σε 10 αγώνες, αυτή την φορά από την εκπληκτική Γουέστ Χαμ στο Λονδίνο. Οι γηπεδούχοι με το «τρίποντο» αυτό πλησίασαν, έστω και προσωρινά, στο -1 από την πρωτοπόρο Μάντσεστερ Σίτι, ενώ οι πρωταθλητές έφυγαν με «σκυμμένα τα κεφάλια» για 3η φορά μακριά από το «Στάμφορντ Μπριτζ»

Ο Μάριο Ζαράτε στο 17΄ άνοιξε το σκορ, στο 56΄ ο Κέιχιλ ισοφάρισε, αλλά στο 79΄ ο Κάρολ διαμόρφωσε το τελικό 2-1. Κομβικό σημείο στο παιχνίδι ήταν η αποβολή του Νεμάνια Μάτιτς στο 44΄. Αν και με 10 παίκτες για ένα ημίχονο η ομάδα του Ζοζέ Μουρίνιο ισοφάρισε προσωρινά, αλλά δεν κατάφερε να πάρει ούτε το βαθμό της ισοπαλίας.

Η εκπληκτική Λέστερ του Ρανιέρι επιβλήθηκε με 1-0 της Κρίσταλ Πάλας, χάρις στο γκολ του Βάρντι στο 59ο λεπτό. Για τις «αλεπούδες» ήταν η 5η εφετινή νίκη, με την οποία έφτασαν στους 19 βαθμούς, δύο λιγότερους από την κορυφή. 

Μεγάλη εκτός έδρας νίκη επί της Στόουκ Σίτι πέτυχε η Γουότφορντ με 2-0, με τα γκολ των Ντίνεϊ και Αμπντί, ενώ σπουδαία «διπλά» πέτυχαν Γουέστ Μπρομ και Σουόνσι επί των Νόριτς (1-0) και Αστον Βίλα (2-1) αντίστοιχα.