Αθλητικά
Δευτέρα, 19 Οκτωβρίου 2015 23:34

Σίλβα: Προετοιμαστήκαμε για να νικήσουμε

Η νίκη επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι ο μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως ξεκαθάρισαν στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου οι Μάρκο Σίλβα και Δημήτρης Σιόβας.

 

Η νίκη επί της Ντιναμό Ζάγκρεμπ είναι ο μοναδικός στόχος του Ολυμπιακού στο αυριανό εκτός έδρας παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του 6ου ομίλου στο Τσάμπιονς Λιγκ, όπως ξεκαθάρισαν στη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου οι Μάρκο Σίλβα και Δημήτρης Σιόβας.

«Ποτέ δεν προετοιμαζόμαστε πριν από κάθε ματς για την ισοπαλία. Συνήθως όποιος το κάνει αυτό δεν παίρνει καλό αποτέλεσμα. Εμείς έχουμε προετοιμαστεί για να νικήσουμε. Στο ποδόσφαιρο αυτό πρέπει να κάνεις. Να προετοιμάζεσαι καθημερινά για τη νίκη» υπογράμμισε ο Πορτογάλος τεχνικός.

Σε ερώτηση για το αν επηρεάζει την ομάδα η απουσία του Καμπιάσο, ο Πορτογάλος ήταν κατηγορηματικός: «Όχι. Η απουσία ενός παίκτη δεν αλλάζει την τακτική μιας ομάδας. Εμείς θα παίξουμε ως ομάδα. Φυσικά ο Καμπιάσο θα μπορούσε να μας βοηθήσει αλλά τα πλάνα μας δεν στηρίζονται σ' έναν παίκτη, αλλά συνολικά σε όλη την ομάδα» απάντησε.

Ο Σίλβα πάντως δεν συμφώνησε με τον προπονητή της Ντιναμό, που έχρισε φαβορί τον Ολυμπιακό. «Θεωρώ ότι το είπε αυτό για να πάρει την πίεση από την ομάδα του και να τη μεταφέρει σε εμάς. Γνωρίζουμε ότι η Ντιναμό είναι μία πολύ καλή ομάδα και το απέδειξε αυτό με τη νίκη επί της Άρσεναλ. Δε συμφωνώ με αυτή τη δήλωση και δεν θέλω να μπω σε αυτήν την λογική. Και οι δύο ομάδες θα παίξουν για τη νίκη» είπε.

Ο Σιόβας, από την πλευρά του, τόνισε ότι «πάμε για τη νίκη αύριο και μετά άλλη μία στην έδρα μας, που θα μας φέρει αγκαλιά με την πρόκριση. Πρέπει να περιμένετε περισσότερα πράγματα από την ομάδα, καθώς υπάρχουν περιθώρια βελτίωσης. Είμαι πολύ αισιόδοξος για τη συνέχεια. Έχουμε δουλέψει πολύ από την αρχή της σεζόν, είμαστε σε καλό δρόμο και συνεχίζουμε για τους στόχους μας, που είναι το νταμπλ και η πρόκριση στην επόμενη φάση του Τσάμπιονς Λιγκ». 

Όσο για το γεγονός πως οι Κροάτες χρίζουν φαβορί τον Ολυμπιακό; «Μπορεί να το κάνουν αυτό για να μας αυξήσουν την πίεση. Και οι δυο ομάδες είναι καλές και θα κάνουν ένα δυνατό και ένα καλό παιχνίδι. Στο τέλος θα νικήσει ο καλύτερος. Ποτέ δεν πάμε για την ισοπαλία. Σε κάθε ματς ψάχνουμε τη νίκη» απάντησε.