Αθλητικά
Παρασκευή, 16 Οκτωβρίου 2015 21:03

Euroleague: Πολλά παράπονα από τον Τζόρτζεβιτς

Στην έλλειψη ενέργειας και στα λάθη που έγιναν στην άμυνα απέδωσε την ήττα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Στην έλλειψη ενέργειας και στα λάθη που έγιναν στην άμυνα απέδωσε την ήττα από τη Λοκομοτίβ Κουμπάν ο Σάσα Τζόρτζεβιτς.

Ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, την ερχόμενη Δευτέρα στο ΟΑΚΑ, ο προπονητής του Παναθηναϊκού τόνισε ότι η ομάδα του πρέπει να βρει ενέργεια για να φτάσει στη νίκη.  

«Συγχαρητήρια στη Λοκομοτίβ, άξιζε τη νίκη με τον τρόπο που έπαιξε. Οι παίκτες της είχαν μεγάλη ένταση.Ξεκινήσαμε καλά, ωστόσο, η αντίπαλός μας βρήκε λύσεις απ’ όλους τους παίκτες. Όποιος έμπαινε στο γήπεδο έδινε λύσεις, ένα σουτ, ένα ριμπάουντ… Εμείς δεν είχαμε όλους τους παίκτες μας αναμεμειγμένους στον αγώνα, κάτι που δεν συμβαίνει συχνά», είπε αρχικά ο Σέρβος τεχνικός και συνέχισε:

«Κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Τα περισσότερα στη δεύτερη περίοδο, όταν δώσαμε την ευκαιρία στη Λοκομοτίβ να... επιστρέψει. Τα περιορίσαμε στο δεύτερο ημίχρονο αλλά δεν ευστοχήσαμε σε ανοιχτά σουτ και ταυτόχρονα κάναμε λάθη που δεν επιτρέπονται στο δικό μας επίπεδο. Όπως στο τέλος της τρίτης περιόδου όταν δεχθήκαμε τρίποντο, ενώ είχαμε να δώσουμε φάουλ. Η Λοκομοτίβ μας νίκησε στα ριμπάουντ κάτι που επίσης δεν είναι συνηθισμένο για εμάς. Πήραν πολλούς πόντους από δεύτερη ευκαιρία», είπε ο Τζόρτζεβιτς και κατέληξε:

«Κάναμε πολλά ταξίδια, γυρίσαμε όλο τον κόσμο. Βρισκόμαστε για 2η φορά σε μικρό διάστημα στη Ρωσία και δεν είχαμε ενέργεια. Αυτή την ενέργεια πρέπει να τη βρούμε στο σπουδαίο αγώνα με τον Ολυμπιακό, που όλοι ξέρουν τι σημαίνει για εμάς».