Αθλητικά
Τετάρτη, 14 Οκτωβρίου 2015 12:35

NBA: Μάχη για τη ζωή του δίνει ο Λαμάρ Όντομ

Σε κρίσιμη κατάσταση ή ακριβέστερα μάχη για τη ζωή του δίνει ο Λαμάρ Όντομ, στην εντατική μονάδα θεραπείας νοσοκομείου του Λος Άντζελες.
Σε κρίσιμη κατάσταση ή ακριβέστερα μάχη για τη ζωή του δίνει ο Λαμάρ Όντομ, στην εντατική μονάδα θεραπείας νοσοκομείου του Λος Άντζελες.

Ο 35χρονος πρωταθλητής με τους Λος Άντζελες Λέικερς βρέθηκε χωρίς αισθήσεις σε οίκο ανοχής, στη Νεβάδα, κι ενώ προηγουμένως είχε εμφανιστεί εμετός και αναπνευστικά προβλήματα.

Η κατάσταση του Όντομ, που τα τελευταία χρόνια έκανε χρήση ουσιών, χαρακτηρίζεται ιδιαίτερα κρίσιμη και οι επόμενες ώρες θα είναι καθοριστικές για την πορεία της υγείας του.

Ο πρώην αθλητής του ΝΒΑ έφτασε στο "Love Ranch" το Σάββατο και ξεκίνησε μια ξέφρενη διασκέδαση με γυναίκες και αλκοόλ, πριν τον βρει αναίσθητο στη σουίτα του μια κοπέλα, όπως δήλωσε ο ιδιοκτήτης του συγκροτήματος, Ντένις Χοφ.

Ο Όντομ μεταφέρθηκε αρχικά σε νοσοκομείο του Πάραχαμπ, όπου οι γιατροί τον διασωλήνωσαν καθώς δεν μπορούσε να αναπνεύσει μόνος του και στη συνέχεια μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε κλινική στο Λας Βέγκας.

Εκτός ΝΒΑ βρέθηκε λίγο πριν από το τέλος της περιόδου 2013-2014, καθώς ο χωρισμός του με την τηλεπερσόνα Κλόε Καρντάσιαν και ο εθισμός του στα ναρκωτικά τον είχαν κάνει να πάρει την κάτω βόλτα.

Ο Όντομ κατάκτησε δύο πρωταθλήματα με τους Λέικερς (2009, 2010), το χρυσό μετάλλιο στο Μουντομπάσκετ του 2010 και το χάλκινο στους Ολυμπιακούς Αγώνες της Αθήνας το 2004.