Πολιτική
Τετάρτη, 02 Νοεμβρίου 2005 07:00

Πρόγνωση καιρού

Μικρή άνοδο της θερμοκρασίας και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα το πρωΐ, προβλέπει για σήμερα, Τετάρτη, η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ).

Αναλυτική πρόγνωση

* Μακεδονία, Θράκη: Λίγες νεφώσεις, που το απόγευμα θα αυξηθούν και το βράδυ είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχές στη Μακεδονία. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα το πρωΐ. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 2 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

* Δυτική Ελλάδα: Αρχικά λίγες νεφώσεις και περιορισμένη ορατότητα κατά τόπους. Βαθμιαία όμοως, οι νεφώσεις θα πυκνώσουν και από τις απογευματινές ώρες, θα βρέξει τοπικά. Ανεμοι: Δυτικοί ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 4 έως 22 βαθμούς Κελσίου.

* Θεσσαλία, Ανατολική Στερεά, Εύβοια, Ανατολική Πελοπόννησος: Λίγες νεφώσεις, που αργά το απόγευμα θα πυκνώσουν και τη νύχτα, θα σημειωθούν ασθενείς βροχές. Κατά τόπους περιορισμένη θα είναι η ορατότητα το πρωΐ. Ανεμοι: Ασθενείς. Θερμοκρασία: Από 5 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Κυκλάδες, Κρήτη: Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις, που το βράδυ θα πυκνώσουν και είναι πιθανόν να σημειωθούν ασθενείς βροχές τη νύχτα. Ανεμοι: Βόρειοι ασθενείς έως μέτριοι. Θερμοκρασία: Από 12 έως 21 βαθμούς Κελσίου.

* Νησιά Ανατολικού Αιγαίου, Δωδεκάνησα: Λίγες πρόσκαιρες νεφώσεις. Ανεμοι: Ασθενείς και στα νότια βορειοδυτικοί μέτριοι και πρόσκαιρα μέχρι ισχυροί. Θερμοκρασία: Από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Αττική

Λίγες νεφώσεις, που το βράδυ θα πυκνώσουν και θα βρέξει τη νύχτα. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 9 έως 20 βαθμούς Κελσίου.

Θεσσαλονίκη

Λίγες νεφώσεις και κατά τόπους περιορισμένη ορατότητα. Το απόγευμα, οι νεφώσεις θα αυξηθούν και ενδέχεται να βρέξει πρόσκαιρα το βράδυ. Οι άνεμοι θα πνέουν ασθενείς. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 8 έως 18 βαθμούς Κελσίου.

Ο καιρός αύριο

Νεφώσεις, με τοπικές βροχές στο Ιόνιο και την ηπειρωτική Ελλάδα, προβλέπει για αύριο, Πέμπτη, η ΕΜΥ, οι οποίες σταδιακά θα επεκταθούν και στην υπόλοιπη χώρα. Καταιγίδες είναι πιθανόν να σημειωθούν πάνω από τις θαλάσσιες περιοχές. Πολύ γρήγορα ο καιρός θα βελτιωθεί στη Δυτική και Βόρεια Ελλάδα. Οι άνεμοι, στην Κεντρική και Βόρεια Ελλάδα, θα πνέουν βορειοανατολικοί ασθενείς μέχρι μέτριοι και αργότερα, τοπικά ισχυροί και στην υπόλοιπη χώρα, δυτικοί ασθενείς, οι οποίοι σταδιακά, θα στραφούν σε βορείους μέτριους και στο Αιγαίο σε ισχυρούς, που θα ενισχυθούν σε πολύ ισχυρούς. Πτώση - ως προς τις μέγιστες τιμές - θα σημειώσει η θερμοκρασία.