Αθλητικά
Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 20:15

Γιάνκοβιτς: Όχι πολλά λόγια, έργα στο γήπεδο

Για τον φετινό Παναθηναϊκό και τους στόχους του μίλησε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς στη σημερινή Media Day των "πρασίνων".

 

Για τον φετινό Παναθηναϊκό και τους στόχους του μίλησε ο Βλαδίμηρος Γιάνκοβιτς στη σημερινή Media Day των "πρασίνων".

Όπως υπογράμμισε ο διεθνής φόργουορντ, η ομάδα του θα πρέπει να εμφανιστεί συγκεντρωμένη και οι συμπαίκτες του ενωμένοι στο γήπεδο, προκειμένου να δώσουν τις απαντήσεις τους εκεί. 

«Την Πέμπτη παίζουμε το πρώτο επίσημο παιχνίδι μας (με Ολυμπιακό στο Κύπελλο). Είμαστε νέα ομάδα με καινούργιους παίκτες. Το βασικό είναι να παίζουμε καλά, να είμαστε ενωμένοι, συγκεντρωμένοι... Δεν πρέπει να μιλάμε πολύ, αλλά να τα δίνουμε όλα στο γήπεδο. Πρέπει να δίνουμε εκεί τις απαντήσεις μας μια και καλή» υπογράμμισε ο Γιάνκοβιτς. 

«Έχουμε κάνει ένα… ταξιδάκι μέχρι την Κίνα, αλλά από εκεί και πέρα δεν πρέπει να ψάχνουμε για δικαιολογίες. Ούτε την Πέμπτη θα έχουμε δικαιολογίες είτε κερδίσουμε, είτε χάσουμε. Ο προπονητής μας έχει προετοιμάσει καλά για την αρχή της σεζόν» πρόσθεσε ο Γιάνκοβιτς.

«Οι περισσότεροι παίκτες που είμαστε υγιείς, αν και έχουμε δύο τραυματίες τον Νίκο (Παππά) και τον Λευτέρη (Μποχωρίδη), έχουμε τους ρόλους μας. Είμαι προετοιμασμένοι για την αρχή της σεζόν. Έχουμε έναν δύσκολο μήνα μπροστά μας και να κάνουμε αυτό που μας ζητάει ο προπονητής» συμπλήρωσε.