Αθλητικά
Τρίτη, 06 Οκτωβρίου 2015 12:44

Τένις: Προβλημάτισε στην πρεμιέρα του China Open ο Ναδάλ

Ο Ράφα Ναδάλ δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά η κλάση και η εμπειρία ήταν αρκετά στοιχεία για να του δώσουν τη νίκη με 2-0 (6-4, 6-4) απέναντι στον Κινέζο Ντι Γου (Νο230 στον κόσμο), ο οποίος έπαιξε με wild card στο China Open του Πεκίνου.

 

Ο Ράφα Ναδάλ δυσκολεύτηκε αρκετά αλλά η κλάση και η εμπειρία ήταν αρκετά στοιχεία για να του δώσουν τη νίκη με 2-0 (6-4, 6-4) απέναντι στον Κινέζο Ντι Γου (Νο230 στον κόσμο), ο οποίος έπαιξε με wild card στο China Open του Πεκίνου.

Στην επιστροφή του στο ATP Tour, μετά τη σύντομη παρουσία του στο US OPen, ο Ναδάλ προβλημάτισε με την απόδοσή του στην πρεμιέρα του και δεν έπεισε με την εμφάνισή του.

Ο Ισπανός είχε πολλές δυσκολίες απέναντι στον "άσημο" αντίπαλό του, από τον οποίο δέχθηκε τέσσερα breaks ενώ υπέπεσε σε πολλά αβίαστα λάθη λόγω της μαχητικότητας και της ταχύτητας του Κινέζου.

Τελικά, αφού ανέτρεψε δύο φορές το προβάδισμα του αντιπάλου του με break στο 2ο σετ, ο Ναδάλ επιβλήθηκε 2-0 του 24χρονου Κινέζου και προκρίθηκε στο β΄ γύρο της διοργάνωσης, όπου θα παίξει με τον Βάσεκ Πόσπισιλ ο οποίος νίκησε 2-1 (4-6, 7-5, 6-0) τον Βίκτορ Εστρέλα Μπούργος.