Πολιτική
Παρασκευή, 04 Νοεμβρίου 2005 16:18

Γ. Παπανδρέου: Αιχμή του δόρατος της ανάπτυξης η Περιφέρεια

«Ο λαός ζητά και πάλι από το ανανεωμένο ΠΑΣΟΚ να κυβερνήσει την χώρα μετά τις επόμενες εκλογές, γιατί η χώρα αντιμετωπίζει μεγάλα προβλήματα τα οποία πρέπει να βρουν την λύση τους», τόνισε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Γιώργος Παπανδρέου σε ομιλία του στην Παραμυθιά Θεσπρωτίας - δεύτερο σταθμό της περιοδείας του στον νομό.

Αναφερόμενος στα αγροτικά θέματα, ο κ. Παπανδρέου υπογράμμισε την ανάγκη να αξιοποιηθεί με σωστό τρόπο η νέα Κοινή Αγροτική Πολιτική, ώστε να υπάρξει μια νέα μορφή αγροτικής ανάπτυξης.

Σύμφωνα με τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ, αιχμή του δόρατος της ανάπτυξης της χώρας στα επόμενα χρόνια θα είναι η Περιφέρεια και για αυτό, όπως ανέφερε, η κεντρική διοίκηση πρέπει να βοηθήσει ώστε οι διάφορες περιοχές της χώρας να βρουν την αναπτυξιακή τους ταυτότητα.

Ο κ. Παπανδρέου μετέβη στην συνέχεια στην Ηγουμενίτσα, όπου τον υποδέχθηκαν οι νομάρχες Θεσπρωτίας Ηλίας Λιάκος και Πρέβεζας Βασίλης Ιωάννου. Ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ συζήτησε με εκπροσώπους φορέων της περιοχής και τα μέλη του νομαρχιακού συμβουλίου τα προβλήματά τους.

Ακολούθως, ο κ. Παπανδρέου επισκέφθηκε το δημαρχείο της Ηγουμενίτσας όπου είχε συνάντηση με τον δήμαρχο τη πόλης και ακολούθως μετέβη σε τοπικό στέκι νεολαίας όπου παρέμεινε επί μια ώρα συζητώντας με νέους της περιοχής.

Πηγή ΑΠΕ