Αθλητικά
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 01:03

Σ. Θεοδωρίδης: Κάναμε περήφανη την Ελλάδα

Η νίκη του Ολυμπιακού στο Λονδίνο με αντίπαλο την Άρσεναλ ήταν μια επιτυχία που έκανε υπερήφανη όλη την Ελλάδα, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ομάδας, Σάββας Θεοδωρίδης.

Η νίκη του Ολυμπιακού στο Λονδίνο με αντίπαλο την Άρσεναλ ήταν μια επιτυχία που έκανε υπερήφανη όλη την Ελλάδα, όπως δήλωσε ο αντιπρόεδρος της πειραϊκής ομάδας, Σάββας Θεοδωρίδης.

«Ήταν μια πολύ μεγάλη νίκη που έκανε περήφανους όλους τους Έλληνες και ιδιαίτερα τα 5 εκατομμύρια και πλέον φίλους του Ολυμπιακού. Κάναμε περήφανη όλη την Ελλάδα και αυτό πρέπει να το έχουν στο μυαλό τους κάποιοι που με ψεύτικα δημοσιεύματα προσπαθούν να σπιλώσουν την Ελλάδα» είπε ο παλιός ποδοσφαιριστής του Ολυμπιακού.

«Η ομάδα ήταν εκπληκτική απόψε και έπαιξε στα ίσα την Άρσεναλ. Παρότι δεχθήκαμε την ισοφάριση δυο φορές τα παιδιά τα έδωσαν όλα και όπως μου έλεγαν και οι Άγγλοι δημοσιογράφοι, δεν περίμεναν να δουν μια τόσο δυνατή ομάδα με τόσο καλή άμυνα. Μπορούμε να κάνουμε πολλές τέτοιες νίκες και να υψώσουμε το ηθικό της πατρίδας μας που περνάει τόσα. Αυτό πρέπει να το κοιτάνε ορισμένοι, γιατί με τέτοιες νίκες ανεβαίνει το ελληνικό μεγαλείο στην Ευρώπη» συνέχισε.

Και ο Σάββας Θεοδωρίδης ολοκλήρωσε τις δηλώσεις του με αναφορά στον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ. «Τελείωσε αυτό το ματς. Έχουμε ένα δύσκολο παιχνίδι την Κυριακή. Εμείς θα πάμε να παίξουμε ποδόσφαιρο στην Τούμπα και όσοι έχουν στο μυαλό τους να κάνουν αλητείες να το ξεχάσουν, γιατί πλέον έχει αλλάξει και ο αθλητικός νόμος. Θέλουμε να γίνει ένα καλό παιχνίδι γιατί βλέπω ότι και ο ΠΑΟΚ είναι ανεβασμένος, ένα παιχνίδι διαφήμιση για το ποδόσφαιρο».