Αθλητικά
Τετάρτη, 30 Σεπτεμβρίου 2015 00:58

Ο διεθνής Τύπος για τη νίκη του Ολυμπιακού

Δριμεία κριτική ασκεί στην Άρσεναλ ο αγγλικός Τύπος για την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, ενώ τα "ουδέτερα" ευρωπαϊκά ΜΜΕ δίνουν μεγάλη έμφαση στη νίκη του πρωταθλητή Ελλάδας.

 

Δριμεία κριτική ασκεί στην Άρσεναλ ο αγγλικός Τύπος για την εντός έδρας ήττα από τον Ολυμπιακό, ενώ τα "ουδέτερα" ευρωπαϊκά ΜΜΕ δίνουν μεγάλη έμφαση στη νίκη του πρωταθλητή Ελλάδας.

Αναλυτικά:

Uefa.com: «Ολυμπιακός και ΜΠΑΤΕ οι εκπλήξεις, Λεβαντόφσκι ο σταρ. Ο Ολυμπιακός "έσκαψε βαθιά" για να νικήσει τη διάσημη Άρσεναλ»

BBC (Αγγλία): «Η Άρσεναλ ηττήθηκε από τον Ολυμπιακό και βρίσκεται στον "βυθό" του 6ου ομίλου χάνοντας από τους Έλληνες του Ολυμπιακού στο Emirates».

Guardian (Αγγλία): «Οι επιρρεπείς σε λάθη "κανονιέρηδες" έμειναν άναυδοι από τον Ολυμπιακό. Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει έναν ανηφορικό δρόμο, αφού πλήρωσε την γκάφα του Οσπίνα και την πενιχρή αμυντική επίδοσή της». 

As (Ισπανία): «Η Άρσεναλ μπλέκει μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό. Οι Λονδρέζοι ισοφάρισαν δύο φορές αλλά ένα γκολ του Φινμπόγκασον αφήνει τους παίκτες του Βενγκέρ με μηδέν βαθμούς".

Maisfutebol (Πορτογαλία): «Οι Έλληνες νίκησαν την Άρσεναλ 3-2 στο Λονδίνο, σε μία συγκλονιστική αναμέτρηση. Ο Οσπίνα ήταν αρνητικός πρωταγωνιστής».

Sky Sports (Αγγλία): «Ο Ολυμπιακός άφησε εμβρόντητη την Άρσεναλ και την υποχρέωσε στη δεύτερη συνεχή ήττα». 

Gazzetta dello Sport (Ιταλία): «Παλιοβραδιά για τους Άγγλους, δεύτερη ήττα σε δύο αγώνες για τους "κανονιέρηδες"»

Daily Mail (Αγγλία): «Η Άρσεναλ εξεπλάγη από τον Ολυμπιακό, έκανε 2/2 στις ήττες στο Τσάμπιονς Λιγκ και ακολουθεί η Μπάγερν Μονάχου». 

El Pais (Ισπανία): «Άλλη μία απογοήτευση για την Άρσεναλ»

Telegraph (Αγγλία): «Οι εύθραυστες ευρωπαϊκές ελπίδες διαλύθηκαν από τους  Έλληνες». 

Marca (Ισπανία): «Ο Ολυμπιακός νίκησε στο Emirates. Η Άρσεναλ αντιμετωπίζει την άβυσσο».

A Bola (Πορτογαλία): «Ο νικηφόρος Μάρκο Σίλβα εκτόπισε την Άρσεναλ».

Mirror (Αγγλία): «Από μια κλωστή κρέμεται η συνέχεια της Άρσεναλ στο Τσάμπιονς Λιγκ μετά την ήττα από τον Ολυμπιακό».