Αθλητικά
Τρίτη, 29 Σεπτεμβρίου 2015 19:20

Μπάσκετ: Επίθεση σε Παναθηναϊκό με καταγγελίες Αγγελόπουλων

Επίθεση στον Παναθηναϊκό εξαπέλυσαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, στη διάρκεια παρουσίασης της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

 

Επίθεση στον Παναθηναϊκό εξαπέλυσαν οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος, στη διάρκεια παρουσίασης της ομάδας για την αγωνιστική περίοδο 2015-2016.

Τα δύο αδέλφια οριοθέτησαν μίνιμουμ στόχο τα επιτεύγματα της περασμένης σεζόν, καθώς όπως είπε ο Παναγιώτης Αγγελόπουλος «η φετινή ομάδα που χτίσαμε εν μέσω και πριν τα capital controls διαθέτει από τα πιο δυνατά ρόστερ στην ιστορία του Ολυμπιακού».

Το αγωνιστικό σκέλος πέρασε πάντως σε δεύτερη μοίρα, αφού στη συζήτηση που είχαν με τον Τύπο τα δύο αδέλφια, προέκυψαν κυρίως εξωαγωνιστικά θέματα.

«Δεν πρέπει να ορίζει ένας άνθρωπος τις διαιτησίες στην Ελλάδα. Ο ΕΣΑΚΕ πρέπει να έχει λόγο στη διαιτησία» είπαν και καυτηρίασαν την παραίτηση των δύο αθλητικών δικαστών του ΕΣΑΚΕ τον Ιούλιο, ένα χρόνο πριν λήξει η θητεία τους.

«Ο νομικός σύμβουλος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, κ. Μπαλτάκος απείλησε τον Χαλβατζάκη "γιατί δεν τους βγάζεις; Ο πρόεδρος του ΕΣΑKΕ ξεκίνησε καλά τη θητεία του, αλλά δέχτηκε πάρα πολλές πιέσεις εν συνεχεία και όπως φαίνεται δεν τις αντέχει» ήταν το αιχμηρό σχόλιο για τον κ. Χαλβατζάκη.

«Τώρα είναι στην ΕΟΚ κάποιος πρώην αθλητής του Παναθηναϊκού (ο πρόεδρος Γιώργος Βασιλακόπουλος. Να πάνε και άνθρωποι του Ολυμπιακού στα πόστα αυτά. Ο διαιτητής κύριος Σχινάς επεξεργάζεται το νέο αθλητικό νόμο. Ο κ. Σχινάς είναι φανατικός Παναθηναϊκός και είναι φίλος με τον νομικό σύμβουλο του προέδρου του Παναθηναϊκού» συνέχισαν.

Όσο για τη "συγγνώμη" του Παναθηναϊκού στην κλήρωση του πρωταθλήματος, δεν την αποδέχθηκαν αφού όπως είπαν δεν είχε συγκεκριμένο αποδέκτη.

«Για ποιο θέμα ζήτησαν συγγνώμη; Που κρίθηκε παράνομη η μεταβίβαση των μετοχών; Με δημοσιογράφους, με διεθνείς διαιτητές εκκρεμούν δικαστικές αποφάσεις για τον κ. Δημήτρη Γιαννακόπουλο. Από το τίποτα, ας ξεκινήσουμε από κάπου θα πει κανείς; Όμως είναι τόσα πολλά τα θέματα. Για ποιο απ’ όλα ζήτησαν συγγνώμη; Είναι σαν να μην έγινε» ήταν η τοποθέτησή τους.